Problemi sa procesorom i5 8400

poruka: 36
|
čitano: 3.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

eto napravio reset windowsa...
Trenutno kad upalim BFV mi je usage od 70-90 na nekim medium high settingsima...
bolje to nego 100% trenutno nema nekih trzanja i igra radi fluidno sad kolko bude to držalo i u čemu je stvarno problem nemam pojma :D

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problemi sa procesorom i5 8400
sokre2896 kaže...

eto napravio reset windowsa...

Probaj staviti samo čisti OS, najosnovnije drivere i igru pa probati.

Nemoj stavljati nikakve druge programe tipa za RGB na mišu, tipkovnici i sl. gluposti.

Isto tako ostavi se ovih gluposti tipa reset i sl., obriši sve pa ispočetka, za ovo nije

čak loše imati neki drugi HDD kojega staviš u računalo za testiranje.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2019 20:25 (Valentin17).
14 godina
neaktivan

Jesam stavio sam cisti OS i jedino instalirao MSI after burner, origin nvidia drivere i igru te napravio test.
Malo sam gledao benchmarkinge tog procesora po netu i nadje se svega.. ugl ljudi na BF1 i BFv imaju oko 80-100, jedan lik je imao na BF1 konstantnih 100% tako da valjda onda nije to toliki problem. Cudi me samo neki lik di ima 1060 i i58400 i vrti sve na ultra te mu je max usage 70% ali valjda to ovisi i jos miljun nekih drugih stvari...

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

Postoji jedna stvar koja se meni dešavala sa ryzen procom, slična stvar - trzanje u igrama u kojima se prije nije javljalo - rješenje u mom

slučaju je bilo isključivanje windows defendera - mislim potpuno isključivanje - ne samo u settingsima nego kompletno - preko gpedita.

0 0 hvala 0
13 godina
sokre2896 kaže...

Jesam stavio sam cisti OS i jedino instalirao MSI after burner, origin nvidia drivere i igru te napravio test.
Malo sam gledao benchmarkinge tog procesora po netu i nadje se svega.. ugl ljudi na BF1 i BFv imaju oko 80-100, jedan lik je imao na BF1 konstantnih 100% tako da valjda onda nije to toliki problem. Cudi me samo neki lik di ima 1060 i i58400 i vrti sve na ultra te mu je max usage 70% ali valjda to ovisi i jos miljun nekih drugih stvari...

jel se radi o SP ili MP kad pravi probleme ? Mada  opet nema logike , evo screenshoot od mog , ista igra i ni blizu 100% zauzeca CPU-a dok je grafika uredno na 99 sve vrijeme  . da ne govorim koliko je 8400 noviji i  bolji procesor . 

10 godina
odjavljen
error_666 kaže...
sokre2896 kaže...

jel se radi o SP ili MP kad pravi probleme ? Mada  opet nema logike , evo screenshoot od mog , ista igra i ni blizu 100% zauzeca CPU-a dok je grafika uredno na 99 sve vrijeme  . da ne govorim koliko je 8400 noviji i  bolji procesor . 

Nadam se da nisi testirao na ovoj 950 jer on ima 1070ti

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice