eto napravio reset windowsa...
Trenutno kad upalim BFV mi je usage od 70-90 na nekim medium high settingsima...
bolje to nego 100% trenutno nema nekih trzanja i igra radi fluidno sad kolko bude to držalo i u čemu je stvarno problem nemam pojma :D
eto napravio reset windowsa...
Probaj staviti samo čisti OS, najosnovnije drivere i igru pa probati.
Nemoj stavljati nikakve druge programe tipa za RGB na mišu, tipkovnici i sl. gluposti.
Isto tako ostavi se ovih gluposti tipa reset i sl., obriši sve pa ispočetka, za ovo nije
čak loše imati neki drugi HDD kojega staviš u računalo za testiranje.
Jesam stavio sam cisti OS i jedino instalirao MSI after burner, origin nvidia drivere i igru te napravio test.
Malo sam gledao benchmarkinge tog procesora po netu i nadje se svega.. ugl ljudi na BF1 i BFv imaju oko 80-100, jedan lik je imao na BF1 konstantnih 100% tako da valjda onda nije to toliki problem. Cudi me samo neki lik di ima 1060 i i58400 i vrti sve na ultra te mu je max usage 70% ali valjda to ovisi i jos miljun nekih drugih stvari...
Postoji jedna stvar koja se meni dešavala sa ryzen procom, slična stvar - trzanje u igrama u kojima se prije nije javljalo - rješenje u mom
slučaju je bilo isključivanje windows defendera - mislim potpuno isključivanje - ne samo u settingsima nego kompletno - preko gpedita.
Jesam stavio sam cisti OS i jedino instalirao MSI after burner, origin nvidia drivere i igru te napravio test.
Malo sam gledao benchmarkinge tog procesora po netu i nadje se svega.. ugl ljudi na BF1 i BFv imaju oko 80-100, jedan lik je imao na BF1 konstantnih 100% tako da valjda onda nije to toliki problem. Cudi me samo neki lik di ima 1060 i i58400 i vrti sve na ultra te mu je max usage 70% ali valjda to ovisi i jos miljun nekih drugih stvari...
jel se radi o SP ili MP kad pravi probleme ? Mada opet nema logike , evo screenshoot od mog , ista igra i ni blizu 100% zauzeca CPU-a dok je grafika uredno na 99 sve vrijeme . da ne govorim koliko je 8400 noviji i bolji procesor .
jel se radi o SP ili MP kad pravi probleme ? Mada opet nema logike , evo screenshoot od mog , ista igra i ni blizu 100% zauzeca CPU-a dok je grafika uredno na 99 sve vrijeme . da ne govorim koliko je 8400 noviji i bolji procesor .
Nadam se da nisi testirao na ovoj 950 jer on ima 1070ti