Problem sa zvukom

poruka: 4
|
čitano: 1.205
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Dakle, stvar ide ovako. Igram ja danas CSS i kaze mi frend da on mene cuje duplo, i da kad prica samnom, cuje se dvaput, tj. cuje sve iz mojih slusalica. Ja pustim glazbu, on cuje, to nije do msn-a, ni do CSS-a. Otiso sam u sound recorder i shvatio sam da mi registrira sve zvukove iz winsa, pjesme, msn zvukove, sve....Sad jel zna netko kako to rijesit, da se ne registriraju svi zvukovi iz winsa kao da ih ja pricam kroz mic? Sluske su Speed Link Medusa Stereo, zvucna je Realtek.

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Logitech G15 + Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa zvukom

to sam i ja imao prije,dok sam koristio black system i onda sam reinstalirao windowse na normalne i brat mi je bio neke drivere koje i on koristi i sve mi radi dobro

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa zvukom

Odi u Control panel - Sound and Audio Devices, pod Sound recording i stavi kvačice (na mute) na sve ulaze osim na mikrofon. Iz slike će ti sve biti jasnije...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 12:19 (w41ker).
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa zvukom
w41ker kaže...

Odi u Control panel - Sound and Audio Devices, pod Sound recording i stavi kvačice (na mute) na sve ulaze osim na mikrofon. Iz slike će ti sve biti jasnije...

Hvala majstore, radi Smijeh
Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Logitech G15 + Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice