Problem sa zvukom

poruka: 10
|
čitano: 1.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Od prije par dana imam problem sa zvukom na kompu, slušam muziku ili gledam film i svako malo mi zašteka zvuk na oko pola sec. Probo sam reinstalirati drivere, stavit druge zvučnike ali i dalje isto.

U čemu bi mogao biti problem ??

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Nešto ti iza radi  procestima?

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Kada ti se to počelo dešavati? Jel'ti komp generalno gledano sporije radi?

Preskeniraj sistem sa anitvirusnim programom.

Inače ti ne gine reinstalacija OS-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Ma probo sam i skenirat os al ništa. Taj problem je samo na visti, imam dual boot i na xp-u radi sve normalno, probat ću reinstalirat vistu, valjda će biti dobro.

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

I nakon reinstalacije Viste problem je ostao isti.

Molim vas ima li ko kakvo rješenje ?????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Izgllega kao da je problem u driveru od zvučne kartice. Probaj skinuti najnoviji sa neta. Koja ti je zvučna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

sve zivo sam probo velim ti, od reinstalacije, skeniranja sa nortonom 2009....... i ništa, dok na xp-u sve radi uredno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

dal ima tu ko pametan il ne

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

kojim programom slušaš ziku?? probaj promjenit program...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

ma naravno da sam i to probao, ovaj problem je izgleda nerješiv... Prvi put da na Visti imam problema a koristim ju od kad je izašla ..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice