Problem sa zamrzavanjem igre

poruka: 7
|
čitano: 1.732
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Poludit cu

Znam da naslov nije bajan ali jednostavno tako je , naime ovako imam novo racunalo odnosno monitor i konfiguraciju . Konfiguraciju cu prilozit u slici. 
Naime dok igram nekakvu igru , igra cesto zamrzava , nakon toga zacrni se ekran i igra opet se moze dalje igrat i tako svakih cca 5min , da odma kazem temperature su normalne(odlične)
,memtest je sve odvrtio sve je uredu, hd bez errora , driveri svi najnoviji , sve je tip-top :/

Nakon toga kad me igra vrati nazad kada stisnem alt+delete tj predem na destkop u desnom kutu monitra se pojavi D-SUB e sad imali to kakve veze sa tim ja ne znam.Jedino sto nisam napravio
je flashanje BIOSA.Pa molim pomoc da mi vi pomognete , hvala Vam. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Poludit cu

cini se kao da ti nestaje signala izmedju monitora i pc-a. Provjeri kabl, pritegni vijke i u opcijama monitora ako imas vise video ulaza, iskljuci auto opciju i stavi na d-sub.

15 godina
Poludit cu

Tu jos fali maticna koje je MSI b75a g43 i monitor LG 23 incha

0 0 hvala 0
15 godina
Bastardo kaže...

cini se kao da ti nestaje signala izmedju monitora i pc-a. Provjeri kabl, pritegni vijke i u opcijama monitora ako imas vise video ulaza, iskljuci auto opciju i stavi na d-sub.

Ali zasto onda zasteka igra prvo i ponovno krene?
Za vrijeme obicnog surfanja to se nikada ne pojavljuje. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 16:31 (intelpro).
15 godina
neaktivan

zato sto igra ode u fullscreen

zasto ne spojis digitalno

Any aluminum product may scratch or chip with use, exposing its natural silver color. That is normal.
15 godina
apoteka kaže...

zato sto igra ode u fullscreen

zasto ne spojis digitalno

Kako se to radi ?

15 godina
Poludit cu

Uglavnom nije do monitora ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka