Problem sa XFX Nvidia 250 gts

poruka: 4
|
čitano: 1.401
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozz raja, imam jedno pitanja a mozda se nekom desavalao pa mozda ovdje nadjem rješenje. Radi se o grafičkoj nvidia 250 gts XFX, grafička radi sve uredno i normalno, gledam video na njoj bez problema full HD 1080 temperatura grafike je od 40-50 C, nema problem sa pregrijavanjem, medjutim problem nastaje prilikom pokretanja neke igrice. Znači čim pokrenem igricu neku monitor se automatski gasi i racunar prestaje sa radom tj muzika ostane u pozadini ali sve ostalo stane, ne radi alt+f4, alt+tab, ctrl+alt+del, nista ne pomaze, već ga moram prinudno ugasit pa ponovo upalit i opet radi normalno dok ne pokrenem igricu neku. Jel kome poznat problem i moze li se kako rijesiti? Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
13 godina

Probaj sa drugim monitorom, kablom za monitor ili drugom grafom ako možeš. Kakve su temperature (stavi sliku iz HWMonitora)?

Napiši koje točno imaš komponente u kompu i ne zaboravi napajanje.

Očisi grafu i zamjeni pastu na grafi i procesoru. Stavi najnovije drivere za grafu i probaj pokrenuti igru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 17:08 (Mile 74).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tvoja grafa treba dodatno napajanje?Ako da,jel spojeno?

-napiši ostatak konfe koji monitor,proc,ram...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 19:52 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kao sto sam već napisao, nema problema sa temperaturom, prašine nema, pasta je zamijenjena. Dodatno napajanje je uključeno inače nebih mogao uopšte upalit bet njega. Probano je i na drugoj napojnoj isto se ponaša

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice