Dragi forumasi,neznam vise kome da se obratim za pomoc jer ste mi zadnja nada,naime imam kucni studio za snimanje,te sam dosao u posjed UAD-1e kartica(2 kom).To su prefesionalni pluginovi ili efekti,koji sluze u procesu snimanja,mixanja i masteringa glazbe.Za vrijednost tih kartica mogao sam kupiti odlicno racunalo,pa sam jako razocaran sto u mom racunalu ne rade,,nikako ih ne prepoznaje,Kartice sam isprobao u drugom racunalu i sve je u redu.Konfiguracija mojeg racunala je slijedeca.. Maticna ploca Gigabyte P35-DS3P,grafika nVidia GeForce 6800,,procesor intel quad Q 6600 2.4 Ghz. 2gb memorije,napajanje Codegen 400 W,zvucna kartica RME digi 96/52 na maticnoj ploci.
Koristio sam donedavno Windows XP, pa sam mislio ako promjenim na Win7 da cu rjesiti problem,medjutim opet isto..U device manager se nevide kartice,a prilikom mjenjanja kartica mjesta u drugi utor,primjetio sam da su hladne totalno,a nebi trebale biti jer u drugom racunalu su bile dosta vruce na hladnjacima.Stoga izvlacim zakljucak da mozda ti utori su neispravni PCIe,a ima ih tri.Ili je slabo napajanje pa ne rade???? Ima li tko kakvu ideju?Hvala!