Pa reci o kojim se komponentama radi, zar si sljep?
Hvala Svima,Pozz
pozz.. imam slican problem kada igram bilo koju igru komp mi se zamrze i moram ga restartata onda nece bootat windowse stoji na jednom mjestu i nece dalje. konf:ATIradeon 4670 1gg, amd athlon 2x2.7,hdd wdc 500gb,gigabyte ma-770.
Vjerojatno pregrijavanje. Dobro očistit prašinu, zamijeniti pastu, po potrebi novi cpu hladnjak i staviti ventilatore u kućšte.
EDIT: pažljivije sam pročitao post, pošto se komp ne restarta ne mora biti razlog pregrijavanje, možda mu je jednostavno igra "previše". No u svakom slučaju je preporučljivo napraviti ono što sam na početku napisao.
Pa jel ti se nakon nekog vremena boota windowsi ili se više neće da nikako bootaju
Imam komp star 5 godina i pregrijava se:
napon CPU jezgre: 1.3
ventilator CPU: 2.8
temperatura Maxtora 6Y080L0: 43
temperatura CPU: 52
Konfiguracija kompa:
Matična ploča
Procesor Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133)
Naziv matične ploče Gigabyte GA-8IPE1000-G (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Chipset na matičnoj ploči Intel Springdale i865PE
Sistemska memorija 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Grafika
Grafička kartica RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB)
Multimedija
Zvučna kartica Realtek ALC850 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]
Molim Vas pomozite ?
Već su mi dosadila ova pitanja o pregrijavanju!
Očisti prašinu, ako treba kupi novi hladnjak, obvezno stavi ispušni ventilator i to je više-manje to.
Imam komp star 5 godina i pregrijava se:
kako znaš da se pregrijava, kolike su mu temperature? kada si ga posljednji puta očistio od prašine? provjeri temperature komponenti s ovim programom pa javi što kažu