Problem s RADEON HD 6950 1GB

poruka: 5
|
čitano: 1.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima! 

Molio bih nekoga tko bi mi mogao pomoci imam problema s ovom grafickom karticom, stalno mi se ekran zamrzne i pocrni (bude plav nekad) temperatura je dobra 45-55 tokom igranja world of tanks i samo odjednom to se desi, citao sam malo po ostalim forumima imaju svi problema s ovom karticom. Dali netko moze pomoci kako da to rijesim? Zahvaljujem unaprijed!

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

1) Imaš li najnovije drivere ili ako si updatao vrati na staro ako je tad radilo dobro;

2)Jesi li overclockao grafičku u kojem slučaju ?

3)Ako je BSOD u pitanju (citiram : plavi ekran),onda mogu biti driveri ili pokvaren hardver u pitanju.

4)Ako imaš garanciju odnesi je na servis (sumnjam),možeš probati opciju pečenja grafičke u pećnici,no ona se koristi kad nema druge opcije. Probaj sa driverima ako ne uspije,onda probaj staviti drugu grafičku jer ta je izgleda pokvarena. Uglavnom,ako nisi siguran da li znaš pravilno peći grafičku,onda ne diraj.

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Problem s RADEON HD 6950 1GB

Hvala na odgovoru!

No driveri su svjezi i tek sam uzeo graficku, imaju problema svi s njom i isti problem svi imamo s tom grafickom. :/

12 godina
odjavljen

Ako je tako onda je grafička u pitanju. Ako je nova odnesi je na servis ali sumnjam da se HD serija proizvodi u 2015-oj. Ja sam imao problema sa HD5450 i jedino rješenje je bilo pečenje (ponavljam: samo dovoljno stručne osobe trebaju to raditi,zna se desiti da sve otpane (kondenzatori,otopi se grafa itd.))

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Problem rijesen, problem je bio u tome sto joj pada voltaza ispod normale ima svoju gresku ta graficka kartica!

Ako nekoga bude zanimalo neka privatnu poruku posalje

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice