Problem sa napajanjem

poruka: 8
|
čitano: 2.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa napajanjem

Pozdrav...Molim Vas ako mi netko moze pomoc ili dati neki dobaar,dobaaar savjet za ovo... Inace, prije nekih mjesec dana maticna mi je otisla skrooz , pa san nabavia drugu,i onda se u pocetku gasia komp nakon nekih 1-2 min od turn ON-a sa tom novom maticnom. To san poslije uspia rjesit,i sad mi se sve upali normalno,ali problem je sta mi nema NAPAJANJA na mis i Tipkovnicu....mislio sam da je problem prvo do tipk. i misa,pa sam spojio novo sve i vidia da je problem do napajanja misa i tipk..Molim Vas ako neko zna to rjesit ili je ima neki slican il isti problem,pa da mi rece kako ga je rjesia...HVALA unaprijed !!!   :)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa napajanjem

Ako ti mis i tipkovnica imaju USB prikljucak , dal si ih probao ukopcat u drugu USB ? Mozda da probas najnovije drivere za svoju maticnu ?

Inace , naslov ti bas i nije povezan s problemom !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

kako da instaliram drivere kad nemogu uc u bios ni nista jer mi neradi tipkovnica, jedino ako se driveri sami pokrene ???

13 godina
neaktivan
Problem sa napajanjem

Nabavi tipkovnicu sa PS2 ulazom (okrugli ulaz).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa napajanjem

Ili kupi ovakav adapter , uvijek dobro dođe ! Mozda si ga dobio s kojim misem !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma nece iman takvu tipkovnicu i takav adapter za mis jednostavno neprihvaca nista , nemogu nista pokrenit , jel mozda crkla i ova maticna ploca ?? 

13 godina
neaktivan
Problem sa napajanjem

Probaj izvaditi bateriju sa matične ploče na par minuta, pa ju vrati nazad. Opiši malo bolje svoj problem i šta si do sad pokušavao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mile 74 kaže...

Probaj izvaditi bateriju sa matične ploče na par minuta, pa ju vrati nazad. Opiši malo bolje svoj problem i šta si do sad pokušavao. 

evo ovako bivsa maticna ploca je crkla i ja san nabavia drugu koja je morala radit, spojia san sve uredno kako ide i namaza procesor termal pastom i sad kad san ga tia upalit prvo nije tia ucinit "biiip" nakon 2 dana je proradilo i isa san ga upalit i on ucine 1 put "biip" sto bo znacilo da se sustav podize ali tamo ja moran tipkovnicom pritisnit "start windows normal" u 30 sekunda ili se pokrene nesta drugo ,,,,,,,,,glavni problem je sto neradi mis i tipkovnica ni na usb utor ni na ps2 utor a sve ostalo radi svaki ventilator i sve  .... dosad sam proba  izvadit bateriju, proba san sa novom tipkovnicom, vadia sam RAM memoriju da vidim jeli ispravna "biipi",, nez jos sta da probam ako znas sad o cemu je jel crkla i ova maticna?? napajanje nebi smilo bit problem jer je od 400w sta je zasad dobro

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice