Pozdrav...Molim Vas ako mi netko moze pomoc ili dati neki dobaar,dobaaar savjet za ovo... Inace, prije nekih mjesec dana maticna mi je otisla skrooz , pa san nabavia drugu,i onda se u pocetku gasia komp nakon nekih 1-2 min od turn ON-a sa tom novom maticnom. To san poslije uspia rjesit,i sad mi se sve upali normalno,ali problem je sta mi nema NAPAJANJA na mis i Tipkovnicu....mislio sam da je problem prvo do tipk. i misa,pa sam spojio novo sve i vidia da je problem do napajanja misa i tipk..Molim Vas ako neko zna to rjesit ili je ima neki slican il isti problem,pa da mi rece kako ga je rjesia...HVALA unaprijed !!! :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ti mis i tipkovnica imaju USB prikljucak , dal si ih probao ukopcat u drugu USB ? Mozda da probas najnovije drivere za svoju maticnu ?
Inace , naslov ti bas i nije povezan s problemom !
kako da instaliram drivere kad nemogu uc u bios ni nista jer mi neradi tipkovnica, jedino ako se driveri sami pokrene ???
Nabavi tipkovnicu sa PS2 ulazom (okrugli ulaz).
ma nece iman takvu tipkovnicu i takav adapter za mis jednostavno neprihvaca nista , nemogu nista pokrenit , jel mozda crkla i ova maticna ploca ??
Probaj izvaditi bateriju sa matične ploče na par minuta, pa ju vrati nazad. Opiši malo bolje svoj problem i šta si do sad pokušavao.
Probaj izvaditi bateriju sa matične ploče na par minuta, pa ju vrati nazad. Opiši malo bolje svoj problem i šta si do sad pokušavao.
evo ovako bivsa maticna ploca je crkla i ja san nabavia drugu koja je morala radit, spojia san sve uredno kako ide i namaza procesor termal pastom i sad kad san ga tia upalit prvo nije tia ucinit "biiip" nakon 2 dana je proradilo i isa san ga upalit i on ucine 1 put "biip" sto bo znacilo da se sustav podize ali tamo ja moran tipkovnicom pritisnit "start windows normal" u 30 sekunda ili se pokrene nesta drugo ,,,,,,,,,glavni problem je sto neradi mis i tipkovnica ni na usb utor ni na ps2 utor a sve ostalo radi svaki ventilator i sve .... dosad sam proba izvadit bateriju, proba san sa novom tipkovnicom, vadia sam RAM memoriju da vidim jeli ispravna "biipi",, nez jos sta da probam ako znas sad o cemu je jel crkla i ova maticna?? napajanje nebi smilo bit problem jer je od 400w sta je zasad dobro