pozdrav.. od neki dan mi se javio problem sa mišem ,naime svako malo se isključuje na sekundu i onda se uključi..i usput se javlja onaj poznati zvuk kad nešto prištekate u usb utor..
jel imao ko takav problem?
ideje?
pozdrav.. od neki dan mi se javio problem sa mišem ,naime svako malo se isključuje na sekundu i onda se uključi..i usput se javlja onaj poznati zvuk kad nešto prištekate u usb utor..
ideje?
Pokušaj promijeniti utor te staviti friške drivere ako postoje,naravno...
ideje?
Kakav je miš,na kuglicu ili laserski?
logitech optički miš
windows 7
Pozz ekipa!
Evo prije spavanja da opisem svoj problemcic u nadi da cemo ga uspjesno rijesiti!
Naizgled jednostavno:Ne radi mi scroll na misu,niti scrolanje stranice niti onaj press(kada stisnem scroll).
Pokazivac radi normalno,te ljeva i desna tipka!
To mi se danas desilo,prilikom instalacije bluetoth drivera,koji su sami win primjetili da su zastarjeli(obicni usb bluetooth adapter).Winsi su zahtjevali restart,nako cega se pojavio kao error da driver nije uspjesno instaliran jer nije kompatibalan sa necim!
Sami pokazivac mi se promjenio u drugi oblik(kao tema pokazivaca),nakon cega sam tu "temu " iskljucio i vratio na normalu.
U task manageru su mi se odjednom pojavila 3 žuta trokutica koje nikako ne mogu ukloniti instaliranjem drivera.
Uniblue driver scanner nije pronasao te drivere.
Sada sam primjetio da mi ni ne radi "dvostruki spori klik"(kada hocu ime mape kopirati dvostrukim sporim klikom)
Scan Avasta,Malwarebytes' Anti-Malware i cleaning sa CCleanerom je odmah poslje problema obavljen!
Problem rjesen!
Probao sam dva misa i nisu radila!
Danas sam probao treci mis i on radi-koja pusiona od srece,da mi dva misa koja su radila,odjednom oba crkla!