Problem sa kompom

poruka: 15
|
čitano: 3.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa kompom

dobio sam nowi kompjuter prie oko 1godine i swe je super radilo do jucer...jucer sam graficku spojio na plazu i radilo je super...cim sam ga ugasio i htio opet upaliti nije mi bilo slike na monitoru ni zvuka kad se pocne paliti (beep) prabavao sam sa ramovima al opet nije radio zamjenio sam i graficku al neradi...jel ima neko neki savjet sta da uradim

intel core 2 dou e6850 procesor 6gb RAM gygabite 9600 1gb sa pasivnim hladnjakom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa kompom
Roske kaže...

dobio sam nowi kompjuter prie oko 1godine i swe je super radilo do jucer...jucer sam graficku spojio na plazu i radilo je super...cim sam ga ugasio i htio opet upaliti nije mi bilo slike na monitoru ni zvuka kad se pocne paliti (beep) prabavao sam sa ramovima al opet nije radio zamjenio sam i graficku al neradi...jel ima neko neki savjet sta da uradim

Cek stvara ti beep..vadio si grafu nije vadio ram nije..jos samo  cooler na procesu stvara taj zvuk..diskovi ne i tako..a da nisi mozda podijelio sliku na grafi tj. poslo je na plazmu i prilikom paljenja plazma ti ostala monitor broj 1 i sad mozda nije ukljucena pa stvara problem..znaci spoji kablove na plazmu i novo paljenje..

Nemam potpis osim na licnoj
16 godina
neaktivan
Problem sa kompom

nestvara mi uopce beep

intel core 2 dou e6850 procesor 6gb RAM gygabite 9600 1gb sa pasivnim hladnjakom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Roske kaže...

nestvara mi uopce beep

Onda ti je slika na plazmi ostala..tak kad kod frenda gledamo HD filmove na LCD on ima NVidia 8600gt i prebaci na LCD i zna se desit restart i mora sve preko LCD tj.plasme da radi dok ne udje u OS...

16 godina
neaktivan
Problem sa kompom

probao sam i na plazmi nece

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa kompom

Imam Grafu nvidia gforce 9800 GT 512mb imam ju 1 god sve je bilo uredu odjednom se pocela pregrijavat normalna temp je 79 celizijusa a kad igram cod4 dode do 100 a kad igram mw2 dode i do 115 zkj helP!! 

Konfiguracija: 4gb rama 

Procesor dual core 3.1ghz 

napajanje 550wati 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ceranac3 kaže...

Imam Grafu nvidia gforce 9800 GT 512mb imam ju 1 god sve je bilo uredu odjednom se pocela pregrijavat normalna temp je 79 celizijusa a kad igram cod4 dode do 100 a kad igram mw2 dode i do 115 zkj helP!! 

napajanje 550wati 

Probaj neki ventilator dodatni il sta vec...

16 godina
neaktivan
Problem sa kompom

meni je graficka 27 stupnjeva kad igram mw2  ili bilo koju drugu igru na  full grafici

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ceranac3 kaže...

napajanje 550wati 

mozda ti je crko hladnjak na grafickoj

15 godina
neaktivan
Roske kaže...

meni je graficka 27 stupnjeva kad igram mw2  ili bilo koju drugu igru na  full grafici

nema šanse!

Duh Sveti....
16 godina
neaktivan
Problem sa kompom

ima meni je gigabite 9600 gt sa passivnim hladnjak i hlade mi grafiscku dva ventilatora   jedan 80mm i drugi 120mm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa kompom

radi ventilator... ugradit cu mu neki veci ili jos jedan ..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom karticom

evo mene opet......

sad sam instalirao nedavno opet xp sp2 umjesto sp3 i opet mi se desavaju isti problemi:

kod promjene postavka graficke i pokretanja igrica komp mi se resetira

ako kaj znate pomozite mi,al meni se cini da tu nema pomoci.....

BTW,driveri su instalirani i svi su origigi

konfiguracija:

maticna:asrock P4i65GV

procesor:intel celeron 1.8 GHz

graficka:ATI Radeon 9200 SE 64 MB

memorija:512 MB DDR1

uglavnom,stara je konfa,tak da.........

monitor je 17-incni,ak vam to kaj pomaze.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa kompom
Ovako, imam jedan problem u zadnje vrijeme a to je:

Jučer sam nanovo po ne znam koji put instalirao Windows 7 i ujutro kod paljenja mi se komp restartirao kada je došao do podizanja Windowsa te nakon tog restarta ušao u Windowse no međutim primječujem da imam nekakvih grešaka tipa, fale mi neke ikone sustava kao što su control panel i sl. te ih nikako ne mogu vratiti nazad na površinu... Prije reinstala mi se još vaća sranja dešavala a to je da mi se neki procesi važni za sutsav neće pokrenuti, nemogučnost ulaženja u mape... Znači jedno vrijeme sve bude dobro (cca. par dana nakon instalacije) i nakon toga samo neke greške a virusa i sl. nema.

Komp je: AMD X2 6000+, Grafa: Gigabyte 8800 GTS, HDD Seagete 320 GB, Matična: Gigabyte GA-MA770-DS3, rami: 2x2 GB Kingmax, napajanje OCZ 600W...

Iste te Windowse koji su mi na tom kompu imam i na laptopu no nikakvih problema tamo nema.

I da još na tom stolnom kompu često mi se zna pojaviti poruka "unable to start Windows" i pokrene se samo neki repair...

Evo danas pri paljenju opet neke greške ali ovaj put bluescreen i on izgleda ovako:

http://i49.tinypic.com/10mmzps.jpg 

Primjetio sam da mi se te greške događaju kada se komp ohladi, tj. pri jutarnjem paljenju.

Jel netko prema bluescreenu zna o čemu se radi tu i odakle bi trebao krenuti ?

Hvala !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa kompom

i ja imam jedan problem molim vas pomagajte ovako

kad upalim komp i kad udjem u svoj account odjednom se sve zamrzne i nemozes nista radim samo mozes micat miš onda moram otic na task menager i isključit  exploler.exe i onda na novi zadatak i opet ga upalit i onda sve proradi plz help sta da radim da to makenm da mi neradi to više

MaTeO

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice