Problem s kompjuterom

poruka: 51
|
čitano: 28.890
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s kompjuterom

MOLIM za POMOC!!!!imam dobru 4 2gb ram,duo core procesor na 2.2.graficka NVidia 9500 GT 512

U zadnje vreme poceo nesto da mi se koci jbg zasto...instalirao sam  7 iradio neko vreme dobro ali poceo da se gasi..ili da se jednostavno ukoci..neznam sta bi moglo da mu bude...molim one malo strucnije da mi neko odg da znam sta da mu radim..poludecu od njega vise svaki 7-8 dana nesto mu ne valja..PLEASEEE HELLLP>>>

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Problem s kompjuterom

Koliko imaš ram-a?

maniac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s kompjuterom

Evo da ne otvaram novu temu.....

Dobio neki dan na poklon staru konfu:
Elitegroup K7SOM+ (integrirana grafika)
AMD DURON 1GHz

2x512mb ddr400mhz ram
HDD 13,6 gb

problem sljedeći - pokušao puknut winse na njega, kad izađe iz biosa piše video mode not supported na monitoru ....

stavio neku matrox 64bit pci grafičku i ima slike ali je komp taaaako spor. . . što mi je činiti da dobijem sliku preko integrirane grafulje. Čačkao sam po biosu i nema baš nekih opcija. ova integrirana je jača od ove matroxove. Monitor je LCD Samsung 151N

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 14:59 (Enter The Void).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem s kompjuterom

integrirana ti je ostala namještena na neku bezveznu rezoluciju koju taj LCD ne može prikazati. otidji u safe mode pa tamo obrisi drivere od graficke i resetiraj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 15:05 (Glamdring).
13 godina
neaktivan
Glamdring kaže...

integrirana ti je ostala namještena na neku bezveznu rezoluciju koju taj LCD ne može prikazati. otidji u safe mode pa tamo obrisi drivere od graficke i resetiraj.

kakav safe mode - pa instalacija windowsa mi se ne vidi uopće...   vidim da vrti CD ali graf ne ide dalje od biosa....

15 godina
Problem s kompjuterom

ljudi imam ovaj problem i molio bih pomoc,ovako radi se o starim racunalima nisam bas iskreno radio s njima,kao s novima.

ovako prvo imam jedan,AMDathlon 64ili je xp 2200ghz,ram je ddr 1024mb,i grafa je 256mb,hard je od 40 gb,a dr,je 80gb,

na 40gb sam digao windows7ultimat 32 bit,medutim sve je radilo u redu ali se poslje nije htio upalit com,niti je htio prepoznat ovaj od 80 gb hard,

pa sam ga morao iskljucit i onda se sistem normalno podigne.mene zanima u cemu je problem dali nisam postavke u biosima dobro namjestio,ili sam krivo spojio ide cable

ili su problem jamperi.

ili master  i slave kako to podesit

jer kad udem u bios prva je ponuda,standars CMA features tu se nude master i slave

druga je advanced bios features,a tu kad udem prva je ponuda frist boot device,

druga je second boot device,

treca third boot de vice,

cetvrto je boot other device.

i jos me zanima sto mora bit prvo pod master ili slave,ako je slave dali je prvi dvd slave ili hard,hvala vam i molim pomoc jer ovakve su teme vecinom  zakljucene i nemam gdije da trazim odgovor,

osim vas ovdije pomagajte.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Problem s kompjuterom

@fight vrlo vjerojatno ti je na onom 80GB hardu jumper na master i kolje se s 40 GB hardom, postavi jumper na slave.

I u biosu stavi first boot divice onaj od 40GB gdje su winsi.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Problem s kompjuterom

a zasto mi na drugom starom kompu neda instalirati windowse xp,umetnem cd,u biosu je sve namjesteno,i kad krene windows setup ,sve normalno

odradi, i od jednom ekran poplavi, i pojavi se unknown hard error.zbog cega, se to dogada i molim pomoc.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 13:38 (fight).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bad sektori na hardu. mislim.
12 godina
neaktivan
Problem s kompjuterom

Pozdrav. Imam problem vec duže vrijeme sa računalom. Evo ovako :) Kada računalo treba ubrzano raditi, tj. kada pokrenem igricu ili nešto slično, monitor se ugasi a računalo radi. Probao sam ga čistiti ali nije do toga,pomozite :) Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Problem s kompjuterom

pozz..

Imam problem sa kompjuterom,gasi se,gada ga upalim pise da postoji neki problem imena bluescreen problem,molim za pomoc 

Hvala!!

0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
ja35 kaže...

pozz..

Imam problem sa kompjuterom,gasi se,gada ga upalim pise da postoji neki problem imena bluescreen problem,molim za pomoc 

Hvala!!

previše informacija

11 godina
neaktivan
Problem s kompjuterom

i sad mi trebamo biti vidoviti? ovo je isto kao da ja tebi sad kažem da mi  se npr. auto gasi svakih 5 kilometara i sad ti odatle gdje jesi meni objasni zašto mi se auto gasi.
moraš dati više informacija ako očekuješ da itko uopće pokuša nagađati  u čemu je problem, i ovdje ti je BSOD tema pa najbolje tamo pitaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

pa onda ja tebi odgovorim ne radi ti auto :D

14 godina
suspendiran
ja35 kaže...

pa onda ja tebi odgovorim ne radi ti auto :D

uozbilji se

14 godina
Problem s kompjuterom

moj problem je taj kad upalim komp pojavi se samo crtica u gornjem kutu a dolje piše A3 u kutu i tako stoji nikud ni makac onda nakon nekoliko ponovnih pokušaja se upali  ako je imao netko sličnih  iskustava molio bih da pomogne

0 0 hvala 0
11 godina

....a da nam možda opišeš što je tvoj "komp" ....tablet, laptop , desktop, tip model i što ima  CPU, RAM, HDD i koji operativni system...Win-xx , Linux  , ....i možeš li ući u Bios ???

16 godina
payo kaže...

moj problem je taj kad upalim komp pojavi se samo crtica u gornjem kutu a dolje piše A3 u kutu i tako stoji nikud ni ..

piše zato da PROČITAŠ upravo zbog mogućnosti greške. Kad greške nema uobičajeno je recimo nula.

- Tad google + MBO + error Code (ovo što piše) ili RTFM.

-vjerojatno kontakt (svi kablovi, RAM, VGA, ..), napajanje.. i sve se kvari, stari. Možda napajanje dok se malo zagrije, možda kontakti (prorade kad se zagriju) to bi bilo zbog lošeg lema koji popusti nakon nekog vremena ili oksidacija... (ili kad ljudi čiste PC kompresorom).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina

desktop, win-7, msi-matična mogu unići u bios tj. kad ga palim stisnem f11 i postavim da se diže sa hard diska i onda se upali a u biosu je namješteno da se podiže sa HDD-a 

9 godina
neaktivan
Problem s kompjuterom

Imam kompjuter HP i sad kad ga upalim i bilo šta radim upali mi se neka zelena lampica imaju neke dvije i ova jedna se upali i onda mi zaštopa komp.ako iko zna u cemu je problem                                                            

anonimus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
payo kaže...

desktop, win-7, msi-matična mogu unići u bios tj. kad ga palim stisnem f11 i postavim da se diže sa hard diska i onda se upali a u biosu je namješteno da se podiže sa HDD-a 

-podesi BIOS, F11 nije BIOS, nego QBM (izbor boot medija). Zapravo to je sporedno, može biti usb-cd-hdd.. BIOS ide redom, o znači da je npr nešto na USBu.. zato staviš HDD na prvo mjesto, save&exit (F10).

GamerBB kaže...

Imam kompjuter HP i sad kad ga upalim i bilo šta radim upali mi se neka zelena lampica imaju neke dvije i ova jedna se upali i onda mi zaštopa komp.ako iko zna u cemu je problem                                                            

-u onoj jednoj lampici.. imaš problem, RTFM u ruke ili google, ili servis. ... ili moraš dati podatke/opis jer čarobna kugla je samo mit. Npr dali možeš bootati s drugim medijem (cd-usb).. što se dešava kad odspojiš HDD itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice