Zdravo svima. Problem je poceo sa lagovanjem kompa, narocito dok igram neku igricu, zatim je net poceo povremeno da nestaje i da se vraca i tastatura je pocela da mi mesa slova. Dok sam pisao sve ovo prvi put, komp mi ugasio google i otiso na shut down i mirno se ugasio. Sumnjao sam da je problem u grafickoj, ali s obzirom da nisam imao nikakve simptome u vidu gasenja monitora ili menjanja boje slike, izgubio sam sumnje. Reinstalirao sam windows 3 puta, defregmantovao sam particije, skenirao antimalwerom, superantispywareom i avastom i sve sto je pronaslo je pobrisano. Nemam nikakvog zujenja u kompu niti neku fizicku nepravilnost. Malopre odem u start meni, my computer desni klik da vidim ocene kompa. Ocene su:
Processor: 7.3, Memory RAM 7.5, Graphic 1, Gaming graphic 1, Primary hard disk: 5.9.
Komp sam otvorio, proverio da li je sve na lezistu i bilo je sve ok. Da li su mozda drajveri u pitanju ili je graficka ipak crkla ili nesto trece?
Ovo sam pisao na brzinu, izvinjavam se, morao sam da pozurim dok komp ne krensadfdasafafadfa6553