Problem sa grafikom

poruka: 6
|
čitano: 1.065
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Problem sa grafikom

Zdravo svima. Problem je poceo sa lagovanjem kompa, narocito dok igram neku igricu, zatim je net poceo povremeno da nestaje i da se vraca i tastatura je pocela da mi mesa slova. Dok sam pisao sve ovo prvi put, komp mi ugasio google i otiso na shut down i mirno se ugasio. Sumnjao sam da je problem u grafickoj, ali s obzirom da nisam imao nikakve simptome u vidu gasenja monitora ili menjanja boje slike, izgubio sam sumnje. Reinstalirao sam windows 3 puta, defregmantovao sam particije, skenirao antimalwerom, superantispywareom i avastom i sve sto je pronaslo je pobrisano. Nemam nikakvog zujenja u kompu niti neku fizicku nepravilnost. Malopre odem u start meni, my computer desni klik da vidim ocene kompa. Ocene su:
Processor: 7.3, Memory RAM 7.5, Graphic 1, Gaming graphic 1, Primary hard disk: 5.9.

Komp sam otvorio, proverio da li je sve na lezistu i bilo je sve ok. Da li su mozda drajveri u pitanju ili je graficka ipak crkla ili nesto trece?

Ovo sam pisao na brzinu, izvinjavam se, morao sam da pozurim dok komp ne krensadfdasafafadfa6553 

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Problem sa grafikom

Taj Asus tablet sa operativnim systemom Android ima problema sa SSD diskom .....

7 godina
neaktivan

Pogodio si, Asus je xd

Proccesor: Intel(R) Core(TM) i3-4130 CPU @3.40Ghz x2

RAM: 6gb, dd3

Asus H81M-K
Bas se slabo razumem u sve ovo, ako treba jos nesto da napisem recite ako vam nije tesko. pozz

7 godina
neaktivan

Jel je sigurno do hard diska? I sta da uradim?

11 godina

Nebi trebalo biti do diska, prije je neki malwer u pitanju  ili do miša i tipkovnice.

Pusti te "superspy... spyhunter" i slične gluposti uzmi ako već nećeš odličan AV  ugrađen u Windowse neki "free" npr. Avast , Avira,  Bitdefender  i dodaj tome "Malwerbyte".

https://www.av-comparatives.org/tests/real-world-protection-test-may-2018-factsheet/

7 godina
neaktivan

Instalirao sam avast, par puta uradio full scan, takodje i sa Malwerbyte isto. Komp se i dalje ponasa isto. Do tastature znam da nije jer sam je probao na drugom kompu. Pocne da mesa slova posle neko vremena, tad mi se windows media playeer i calculator sami pale pa komp automatski ode u start/shut down i iskljuci se. Ne znam sta vise da probam

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice