Dakle imam karticu iz naslova utvrdio sam da je jedan utor neispravan...kartica je kupljena u prvom mjesecu ove godine i jos imam garanciju...dali kvar tog utora moze imat utjecaj na rad graficke ako ju spojim na drugi utor?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema veze , ako je utor neispravan a ti imaš garanciju odmah idi zamjenit!
Kakvi utori... za napajanje?

ne za output monitor...dvi...imam 2x dvi jedan mi je neispravan :S
mislim iskreno meni je to maaalooo cudno jako....zato sta sam tu grafu uzo od jako dobrog frenda i nikad mi nebi prodo pokvarenu graficku znam ga godinama...kod njega sam halo 3-4 sata cod i sve je sljakalo normalno...kad sam doso doma spojio sam graficku na drugi utor ne na taj "neispravni" ...kasnije sam nes mjenjo u kompu stavljo hladenje itd i onda sam ukopco u ovaj "neispravni" utor i komp se poceo smrzavat u igrama...mislim nikako mi nije jasno kako utor koj radi kod njega normalno i sve a meni kojeg ga nisam ni koristio crkne sam od sebe...
a evo upravo sam dozno da je problem u memoriji...graficka je za smece
a evo upravo sam dozno da je problem u memoriji...graficka je za smece
nikad nemoj bacati. Uvijek probaj ovu tehniku: http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/popravak-graficke-kartice-koristenjem-pecnice/67886.aspx
Ako već nemaš šta izgubiti :D
Ili je pokloni meni ili nekome tko se voli zabavljati elektronikom :D

imam garanciju i ic cu dat u ducan ...al graficka ko graficka je za smece..i uopce mi nije jasno kak je samo tako crkla odjednom..radila je odlicno nisam ju ni tjero...nemoguce...nejasno mi je skroz...:S
razmisljo sam malo...meni se smrzne igra slika je sarena i ona kockica koja mi se pojavi je kursor od misa...dakle da je graficka rikla na taj nacin zvuk bi i dalje trebo biti od igrice....al meni se i zvuk smrzne..opet mi tu nes vuce na RAM ili maticnu :S

Nosi fino na garanciju i ne kompliciraj , dobit ćeš još i bolju karticu od te gtx 280
Nosi fino na garanciju i ne kompliciraj , dobit ćeš još i bolju karticu od te gtx 280
Nekakvu RMA ASUS 280GTX ili RMA Palit 280GTX... MSAN - make your mama proud :D
imam garanciju i ic cu dat u ducan ...al graficka ko graficka je za smece..i uopce mi nije jasno kak je samo tako crkla odjednom..radila je odlicno nisam ju ni tjero...nemoguce...nejasno mi je skroz...:S
? .. zar si mislio da grafička ''crkne na dva put''?
Sve se kvari, 280 je starija VGA, vrijeme joj je (za crknut) i tko zna što si sve radio na njoj i oko nje.
- Možda je samo pogrešno podešena opcija itd, ako imaš garanciju iskoristi je (na vrijeme).
graficka je izasla samnom sad cu ti rec: 28/1/2011 9:45 iz skladista i uopce nije igrana ni clockana...ona je prakticki nova novcata...
a sve je pocelo kad sam instaliro smart doctor od asusa da vidim temperature..
Netko se igrao OC postavkama..
nitko....
Dobro odi ju reklamiraj covjece.