Problem s DVD

poruka: 13
|
čitano: 2.384
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s DVD

Evo upravo sam htio ici gledati film LotR i ucitao je on nekako DVD film se pokrenuo, ali slika kasni kada se uveca i samo zvukove cujem, a kada smanjim pojavi se slika, ali uzasno steka. Malo prije sam WoW igrao sve normalno. Ugasio racunalo, pokrenuo nesto se updatelo i opet isi k****, zna tko problem? Hvala.

Pwned?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s DVD

da li samo taj dvd šteka ili štekaju i neki drugi? u kojem programu reproduciraš dvd-e na pc-ju u i imaš li eventualno sve potrebne codece?

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

da li samo taj dvd šteka ili štekaju i neki drugi? u kojem programu reproduciraš dvd-e na pc-ju u i imaš li eventualno sve potrebne codece?

Probao sam ova 2 sprzena i jedan sta sam dobio u Cinestaru i taj isto dok je umanjeno skor nekako jos ide, ali kada uvecam sliku pocne stekati ili stane slika i samo zvuk ide. Koristio sam Windows Media Player i probao sam u Gomu, ali ovaj ga uopce ne ocitava. Nezz skidali su mi se neki driveri ili nesto za graficku nezz mozda to problem?

Pwned?
17 godina
neaktivan

vjerojatno nemaš sve codece, skini i instaliraj k-lite i označi da ti učitava sve fajlove. od win media playera mi je definitivno bolji izbor gom playeri ili media player clasic home cinema, probaj instalirati codece pa pokrenuti s gom playerom ili MPHC.

štekati bi mogao i zbog zauzeća procesora, što kaže task manager kadpokreneš dvd?

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

vjerojatno nemaš sve codece, skini i instaliraj k-lite i označi da ti učitava sve fajlove. od win media playera mi je definitivno bolji izbor gom playeri ili media player clasic home cinema, probaj instalirati codece pa pokrenuti s gom playerom ili MPHC.

štekati bi mogao i zbog zauzeća procesora, što kaže task manager kadpokreneš dvd?

Idem isprobati, nezz sta nebi onda trebale stekati puno vece stvari mi poput WoWa npr?

Pwned?
15 godina
neaktivan

Sry DP, evo slike :P

Pwned?
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 16:20 (Bergmann).
17 godina
neaktivan

to je samo pretpostavka, možda ti nešto jede procese, a d ne znap. btw pod moj pc si napisao samo periferiju, pa nagađam.

15 godina
neaktivan

Operating System
    MS Windows 7 Ultimate 32-bit
CPU
    AMD Athlon 64 X2 5200+    34 °C
    Windsor 90nm Technology
RAM
    1.0GB Dual-Channel DDR2 @ 200MHz (5-5-5-18)
Motherboard
   http://www.abit.com.tw/ KN9(NF-MCP55 series) (Socket M2 )    35 °C
Graphics
    SyncMaster @ 1280x1024
    256MB GeForce 8600 GTS (EVGA)    61 °C
Hard Drives
    244GB Seagate ST325041 0AS SCSI Disk Device (ATA)
Optical Drives
    HL-DT-ST DVDRAM GSA-H44N ATA Device
Audio
    High Definition Audio Device

Pwned?
17 godina
neaktivan

pc je solidan, trebao bi vrtiti većinu aplikacija bez problema, sad si to upiši i pod "moj pc". svejedno pogledaj u task manager zauzeće resursa kod pokretnja dvd-a.

edit: sad vidim da si stavio sliku. jel to sd pod full screen? jesi stavio codece?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 16:31 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

Nije Full samo je uvecano, idem probati sada s Codecima, ty.

Pwned?
15 godina
neaktivan

Evo ga radi s Media Player Classic, jedino jos Windows Media Player za*ebava, ali dobro. Hvala puno na pomoci...

Pwned?
17 godina
neaktivan

ajde drago mi je da radi, očigledno je problem bio u nedostatku odgovarajućih codeca.

ostani na MPCH, po meni je puno puno bolj od tgo wmp-a.

15 godina
neaktivan

Budem, nist hvala puno :D

Pwned?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice