Evo upravo sam htio ici gledati film LotR i ucitao je on nekako DVD film se pokrenuo, ali slika kasni kada se uveca i samo zvukove cujem, a kada smanjim pojavi se slika, ali uzasno steka. Malo prije sam WoW igrao sve normalno. Ugasio racunalo, pokrenuo nesto se updatelo i opet isi k****, zna tko problem? Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da li samo taj dvd šteka ili štekaju i neki drugi? u kojem programu reproduciraš dvd-e na pc-ju u i imaš li eventualno sve potrebne codece?
da li samo taj dvd šteka ili štekaju i neki drugi? u kojem programu reproduciraš dvd-e na pc-ju u i imaš li eventualno sve potrebne codece?
Probao sam ova 2 sprzena i jedan sta sam dobio u Cinestaru i taj isto dok je umanjeno skor nekako jos ide, ali kada uvecam sliku pocne stekati ili stane slika i samo zvuk ide. Koristio sam Windows Media Player i probao sam u Gomu, ali ovaj ga uopce ne ocitava. Nezz skidali su mi se neki driveri ili nesto za graficku nezz mozda to problem?
vjerojatno nemaš sve codece, skini i instaliraj k-lite i označi da ti učitava sve fajlove. od win media playera mi je definitivno bolji izbor gom playeri ili media player clasic home cinema, probaj instalirati codece pa pokrenuti s gom playerom ili MPHC.
štekati bi mogao i zbog zauzeća procesora, što kaže task manager kadpokreneš dvd?
vjerojatno nemaš sve codece, skini i instaliraj k-lite i označi da ti učitava sve fajlove. od win media playera mi je definitivno bolji izbor gom playeri ili media player clasic home cinema, probaj instalirati codece pa pokrenuti s gom playerom ili MPHC.
štekati bi mogao i zbog zauzeća procesora, što kaže task manager kadpokreneš dvd?
Idem isprobati, nezz sta nebi onda trebale stekati puno vece stvari mi poput WoWa npr?
to je samo pretpostavka, možda ti nešto jede procese, a d ne znap. btw pod moj pc si napisao samo periferiju, pa nagađam.
Operating System
MS Windows 7 Ultimate 32-bit
CPU
AMD Athlon 64 X2 5200+ 34 °C
Windsor 90nm Technology
RAM
1.0GB Dual-Channel DDR2 @ 200MHz (5-5-5-18)
Motherboard
http://www.abit.com.tw/ KN9(NF-MCP55 series) (Socket M2 ) 35 °C
Graphics
SyncMaster @ 1280x1024
256MB GeForce 8600 GTS (EVGA) 61 °C
Hard Drives
244GB Seagate ST325041 0AS SCSI Disk Device (ATA)
Optical Drives
HL-DT-ST DVDRAM GSA-H44N ATA Device
Audio
High Definition Audio Device
pc je solidan, trebao bi vrtiti većinu aplikacija bez problema, sad si to upiši i pod "moj pc". svejedno pogledaj u task manager zauzeće resursa kod pokretnja dvd-a.
edit: sad vidim da si stavio sliku. jel to sd pod full screen? jesi stavio codece?
Nije Full samo je uvecano, idem probati sada s Codecima, ty.
Evo ga radi s Media Player Classic, jedino jos Windows Media Player za*ebava, ali dobro. Hvala puno na pomoci...
ajde drago mi je da radi, očigledno je problem bio u nedostatku odgovarajućih codeca.
ostani na MPCH, po meni je puno puno bolj od tgo wmp-a.
Budem, nist hvala puno :D