Problem sa diskom

poruka: 6
|
čitano: 1.435
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa diskom

Pozdrav imam jedan problem,danas sam na novu nasnimao windows xp i imam dvije particije...i sad kad sam nasnimao i došau u windows idem pod my computer i pokazuje 2 diska,ali ovaj drugi je nedostupan...klikenm na njega i ne itvara se nego mi ponudi s kojim ga programom želim otvoriti...i ikona od diska izgleda kao list papira..ima kakav program da se to sredi da opet mogu vidjet particiju tu drugu?

hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem sa diskom
tido35 kaže...

Pozdrav imam jedan problem,danas sam na novu nasnimao windows xp i imam dvije particije...i sad kad sam nasnimao i došau u windows idem pod my computer i pokazuje 2 diska,ali ovaj drugi je nedostupan...klikenm na njega i ne itvara se nego mi ponudi s kojim ga programom želim otvoriti...i ikona od diska izgleda kao list papira..ima kakav program da se to sredi da opet mogu vidjet particiju tu drugu?

hvala unaprijed.

Skini ovo pokreni i restartaj komp

Link

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
15 godina
neaktivan

ej,jesam i ne radi i dalje isto mi se neda otvorit particija...jedna se otvara druga ne..jednostavno dok kliknem na nju ponudi mi u kojem programu želim otvoriti.

16 godina
tido35 kaže...

ej,jesam i ne radi i dalje isto mi se neda otvorit particija...jedna se otvara druga ne..jednostavno dok kliknem na nju ponudi mi u kojem programu želim otvoriti.

Moguće je da ti se na toj particiji nalazi autorun.inf, skrivena icona, skini Total Commander, i prek njega pogledaj, prije toga uključi da ti prikazuje sakrivene sistemske fajlove

Ili probaj otvorit My Computer > Tools > Folder Options > Files Type i Advanced, i ručno mu promjeni ikonu od hard diska

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 16:47 (Flying Dutchman).
15 godina
neaktivan

Kad idem na my Computer - manage i disk management tamo ga vidim i idem na njega stisnem desnu tipku i kliknem explore i vidim sve podatke a ovako ga ne vidim..probao sam i ne radi kako si rekao sad idem sa comanderom probam

15 godina
neaktivan

ej da javim...bilo je pun k... virusa i onaj autorun.exe....to sam izbrisao,skenirao i sad je sve ok..hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice