Zdravo svima!
Konfiguracija jest:
Maticna: Gigabyte GA-M56S-s3 socket am2
Procesor: Athlon 2800+ Dualcore
Graficka: Geforce 8800 GTS
Napajanje: Fsp Dual Storm II 500 watta
CPU cooler : Zalman CNPS 9900
RAM : 1 gb ddr2-800
Problem jest sljedeci. Kupio sam novi ventilator za proc(Zalman) i kuciste. Danas sam sve to spojio ali imam problem pri paljenju kompa. Nakon sto upalim racunalo ekran mi jest crn, tj nista se ne pojavljuje. Graficka jest dobro spojena i vent na njoj radi. isto tako radi i novo napajanje. Doduse nista ne pisti(stavljen je ispravno pin sa speakerom). Imam 4 gige rama ali trenutno je stavljen samo 1 gb.
Ne znam u cemu je problem...jesam li mozda nesto krivo spojio? Ili nemam dovoljno struje za pogonit sve to? Kada sam imao stariji cooler jako mi se zagrijavao komp ali je radio sasvim uredu.
Ideje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam sličan problem čistio sam komp sve sam izvadio van i očistio i natrag sve vratio kako je bilo, ali ima probelm svaki put dok upalim komp on se upali i onda se restarta na 3 sekunde i upali se ali nema slike i onda ga moram ugasiti pa ponovno upaliti i onda dođe slika. Inače imam Gigabyte GA-965P-DQ6 u čemu je problem sve je kako treba spojeno. I dok dođe slika dignu se windowsi i onda recimo miš i tipkovnica mi rade 1-2 i onda se ugase i neču više, miš i tipkovnicu sam spojio na drugi komp i tamo rade bez greške a inače su na USB. Molim za pomoč. I ispričavam se vlasniku teme.HITNO MI JE
Mdah, problem jest bio u neispravnom slotu ramu koji sam jos stavio u 4 slot a ne u prvi.
Isao nanovo sve spajat i proradilo.