Neznam u koji bi ovo forum islo tj da li je problem na softveru ili hardveru ali dobro bi mi dosla pomoc. Igram vec neko vrijeme planetside 2. I sve ok samo sto je fps malo losiji. 60ak izvan bitke, 30ak kad je bitka. I uglavnom padne mi na pamet da ne idem u bios na brzinu skinut program smart 6 od gigabyte posto imam njihovu maticnu i preko njega dignem klok s 3.2 na 3.8 i odem igrat. Kad ono megalag. Pucam po neprijatelju i cudim se sto ga nemogu ubit. I onda skuzim da on vise i nije tamo. Stisnem da udje u vozilo i udje nakon 5 sekundi itd da ne nabrajam dalje. I kazem jebes ovo idem ovo ugasit. I kliknem da vrati na default i uninstall program. I naravno sto se desi. Igra i dalje s*ebana. Udjem ingame i restoram na default postavke. ono igra zamrzne. I tako par puta. Ne moram ni govoriti da sam proba i restart itd. I u glavnom opet stavim na high kako je i bilo dok je igra radila normalno ali i dalje imam lag i igra zamrzava. Odem u bios i stavim da ristora defoltne postavke. I jos jedan put neuspjesno.
Pc radi super kao i inace. 3d mark daje uobicajene rezultate. Prema tome nije mi jasno sto se dogodilo s planetside 2. Ako mi netko moze pojasniti bilo bi mi drago.