PC problem sa slikom

poruka: 5
|
čitano: 1.331
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
PC problem sa slikom

pozz svima problem je sljedeci--jucer  kada god pokrenem wow cim udem u igru slika na monitoru mi se zamrzne i vidim zelene ili ljubicaste gitre ,nakon toga sam vidio kada se podizao sistem  prije samog ulaska u windowse 4 zelene debele

crte okomito po ekranu --trenutno sam na netu 1 sata sve radi normalno cim udem u bilo koju igru opet gitre --novi nvidia driveri  imam sve programe za temperaturu svih dijelova komp i sve je kao  i inace---molim ako netko zna u cemu je problem

hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2015 15:00 (pljuc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: PC problem sa slikom

Pikni tu grafu u drugi PC (sa jačim napajanjem, ako je moguće).

Ako tamo ne radi - krepala grafa.

Ako tamo radi - traži dalje. Imaš problem sa Windowsima, memorijom, napajanjem ili MBO.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
13 godina
protjeran
Ako vidis dugine boje pozdravi se s grafom:(!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
odjavljen

Ne mora biti. Pad napona na nekom od railova, loš RAM, problem na MBO... Bez testiranja, možemo samo lupetati.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
8 godina
neaktivan
PC problem sa slikom

sklopio sam komp i htio sam instalirat windows. kad sam prikljucio komp sa monitorom tj tv-om nije mi davalo sliku. sta da radim

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice