evo upravo sad restartam komp i odmah kod slike od maticne neke crtice se pojave i tako sve dok neude u windows bude ona defaultna windows 7 slika i mutna rezolucija restartam opet i sve ok sta bi moglo bit?
inace radi se o msi gtx 460 1 gb
evo upravo sad restartam komp i odmah kod slike od maticne neke crtice se pojave i tako sve dok neude u windows bude ona defaultna windows 7 slika i mutna rezolucija restartam opet i sve ok sta bi moglo bit?
inace radi se o msi gtx 460 1 gb
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
evo ugasio sam komp pa ga ponovo upalio i sve je ok i jos sam ga jednom restartao. temperature u idle je 35 a jos cu je testirat u metro 2033
evo testiro u metro 2033 sve ok temp grafe do do 68 stupnjeva u cod 2 52 a u cod 4 55 a proc isto tu negdi oko 50. nezz jeli to do vrucina ovih dana al su mi temperature u kompu malo porasle zimi su nize bile
To su ok temperature ti čipovi drže do 90-100 C° nego imaš li još artefakte i mutnu sliku ?
al to se odjednom desilo neznam zasto ja ga idem resetat ono vidim neke crtice WTF ja kazem onda ga ponovo resetiram i sve ok onda ga ugasim i opet upalim i sve ok i u metro 2033 cod 4 i 2 sve ok. sta mislis sta je bilo?
Mogao si to i malo bolje opisati, ali prema ovome najvjerojatnije ti odlazi VRAM na kartici.
Sljedeći put kad ti se to dogodi poslikaj pa da vidimo.
auf jbt ko ce mi to sad nosit na reklamacijua ako crkne a komp nije star ni godinu dana
al kad memorija crkava jel se to konsantno dogada jer meni to vise nema uopce?