Dakle mis mi se cudno ponasa.Dok gledam neki film u fullscreen svako malo mi se pojavljuje ona traka na dnu svakog playera.Kad okrenem mis naopacke,prestane.Inace u igrama i dok radim s njim je savrseno precizan i nemam nikakvih problema.Marka misa je Cooler Master Storm Sentinel a podloga Razer Goliathus.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj smanjiti osjetljivost miša - ako je previsoka, senzor kupi vibracije stola kao pomak miša i prikazuje se traka playera. Usput, jesi li probao javlja li se problem na nekoj drugoj podlozi (samom stolu, na listu papira, ...)?
Osjetljivost mi je 2600 dpi,to mi najbolje pase.Vjerojatno si u pravu kad kazes da su vibracije jer zivim uz prometnu cestu i nekad mi se i police tresu kad kamion ili vlak prolazi.Probao sam jako lagano lupnuti prstom po stolu i mis se pomaknuo.
da sigurno je preosjetliv ja lupam u svoj stol sa cekicem pa se ne mice :)
Jesi stavio zadnji firmware na miša?
Koju podlogu koristiš?
Da imam zadnji firmwire a podloga je Razer Golitahus control edition.
Skakanje kursora od misa je u pravilu uzrkovanao podlogom, ali posto imas kvalitetnu podlogu vjerojatno nije stvar u tome.
Probaj ocistiti laser od misa sa stapicem za uci i istresi i ocisti podlogu.
Misevi sa vise od 1000 dpi-a su jako osjetljivi i na najmanje zrnce necistoce tipa mrvice od kruha, krupnija prasina itd...