Mis se cudno ponasa.

poruka: 7
|
čitano: 2.745
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mis se cudno ponasa.

Dakle mis mi se cudno ponasa.Dok gledam neki film u fullscreen svako malo mi se pojavljuje ona traka na dnu svakog playera.Kad okrenem mis naopacke,prestane.Inace  u igrama i dok radim s njim je savrseno precizan i nemam nikakvih problema.Marka misa je Cooler Master Storm Sentinel a podloga Razer Goliathus.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Mis se cudno ponasa.

Probaj smanjiti osjetljivost miša - ako je previsoka, senzor kupi vibracije stola kao pomak miša i prikazuje se traka playera. Usput, jesi li probao javlja li se problem na nekoj drugoj podlozi (samom stolu, na listu papira, ...)?

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 15:43 (hrx).
14 godina
neaktivan
Mis se cudno ponasa.

Osjetljivost mi je 2600 dpi,to mi najbolje pase.Vjerojatno si u pravu kad kazes da su vibracije jer zivim uz prometnu cestu i nekad mi se i police tresu kad kamion ili vlak prolazi.Probao sam jako lagano lupnuti prstom po stolu i mis se pomaknuo.

0 0 hvala 0
15 godina
Mis se cudno ponasa.

da sigurno je preosjetliv ja lupam u svoj stol sa cekicem pa se ne mice :)

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mis se cudno ponasa.

Jesi stavio zadnji firmware na miša?

Koju podlogu koristiš?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da imam zadnji firmwire a podloga je Razer Golitahus control edition.

16 godina
neaktivan

Skakanje kursora od misa je u pravilu uzrkovanao podlogom, ali posto imas kvalitetnu podlogu vjerojatno nije stvar u tome.
Probaj ocistiti laser od misa sa stapicem za uci i istresi i ocisti podlogu. 
Misevi sa vise od 1000 dpi-a su jako osjetljivi i na najmanje zrnce necistoce tipa mrvice od kruha, krupnija prasina itd...

Pravi programeri programiraju binarno!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice