Logitech Wireless Reciver

poruka: 4
|
čitano: 1.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam ovaj miš: http://www.logitech.com/en-us/support/mice/wireless-mouse-m305

i sada me zanima dali je na njegov reciver moguće spojiti ovu tipkovnicu http://www.logitech.com/en-in/keyboards/keyboard-mice-combos/7313.

To bi napravio jer mi je ovaj reciver koji dolazi sa tipkovnicom malo velik, ali i miš koji je tamo mi se baš i ne sviđa, a malo mi je nezgrapno sada kad bi koristio priključivati 2 usba, a laptop mi ih ima 2.

Znači ustvari želim na prijemnik od miša spojiti tipkovnicu, dal je to moguće tj. jel postoji kakvo softwersko riješenje od logitecha koje omogućava prijemniku da očitava i drugu frekvenciju!?

Hvala na odgovorima!

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Logitech Wireless Reciver

Ovo su proizvodi malo starije generacije koji ne koriste unifying reciever (omogućava spajanje do 6 uređaja preko 1 recievera), već koriste zasebne recievere za svaki proizvod... tako da si osuđen na korištenje oba dva odjednom...

Kako ti onda fali slobodnih USB-ova, probaj uzeti neki mali USB hub koji će ti dati poneki extra USB... ili, ako imaš viška novaca, kupi nešto sa Unifying recieverom :)

Osobno koristim M185 miš i K360 tipkovnicu preko jednog unyfing recievera i rade bez ikakvih problema.

14 godina
neaktivan

Možeš li mi poslati recimo najjeftiniju tipkovnicu sa tim unyfing reciverom?

I znači onda bi na nju mogao spojiti miš M305?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Logitech Wireless Reciver
maracc kaže...

Možeš li mi poslati recimo najjeftiniju tipkovnicu sa tim unyfing reciverom?

I znači onda bi na nju mogao spojiti miš M305?

Ne, i tvoja tipkovnica i miš koriste svoje vlastite recievere koji nisu kompatibilni sa Unifying recieverom.

Najjeftinija tipkovnica sa Unifying recieverom koju sam našao jest K230 (159kn), a mišM185 (125kn).

Trebaš samo uzeti u obzir da je K230 poprilično malena tipkovnica sa smanjenim tipkama, tako da bih ti radije preporučio K360 (255kn - s time da dolazi u različitim dizajnerskim varijantama - izmjenjena gornja maska) koju i sam koristim. Ova tipkovnica zauzima malo prostora, ali ima sve tipke pune veličine, ima plitke tipke koje su udobne i za pisanje dužih tekstova, ima na sebi 6 multimedijalnih tipki koje su meni jako korisne (Previous, play/pause, next, mute, volume up, volume down) i da se ugasiti po potrebi.

M185 je okej miš, iako je meni osobno premalen, ali kako mu je kod mene prvenstvena namjena baratanje kursorom iz kreveta, super je. Također ima on/off tipku, te mjesto u sebi za skladištenje unyfing receivera, tako da ne moraš brinuti da ćeš ga izgubiti negdje prilikom transporta.

Ukoliko koristiš alternativne operativne sustave, nema problema... isprobao sam ih oboje na nekoliko distribucija Linuxa i OS-X-u i svugdje rade savršeno, pogotovo ukoliko instaliraš Logitechov SetPoint software koji ti omogućuje precizno namještanje svih Logitech uređaja koje imaš instalirane, te prati stanje baterija u njima.

Huh... zvučim ko Logitech prodavač :)

Nadam se da sam ti pomogao... a navedene cijene sam pronašao u Linksu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 12:27 (Sabbathian).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice