Logitech g300 disconnect-connect problem

poruka: 5
|
čitano: 1.957
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

dakle, korisitim navedeni miš već skoro dvije godine. prije nekih 3-4 mjeseca se miš jednom dnevno počeo disconnectat i ponovno connectat i to samo dok bih igrao igre.

danas se to događa po 3-4 puta u minuti i to ne samo u igri. probao sam pobrisati drivere, reinstalirati, al uvijek se dešava isto. negdje sam pročitao da bi problem mogao biti i USB hub jer u postavkama po defaultu dozvoljava kompu da isključi priključeni uređaj da bi sejvao power :D isključio sam tu opciju na svim hubovima i niti to nije pomoglo.

garanciju sam negdje zametnuo, tako da reklamacija više nije moguća... mislim čak i da je istekla...

imal ko vaki i kakos ovo zaustavlja? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Baterija ispravna? inače punjive baterije riknu nakon nekog vremena i ne daju nazivnu naponažu...

Si probao u drugi usb upiknuti?

Kod frenda nekog isprobati ili ako imaš drugi komp?

Seriously?
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 17:08 (compov).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

hvala na odgovoru... problem je riješen. izgleda da je samo trebao update biosa. ne znam koliko to ima smisla, ali za sad već dva dana radi bez ikakvih problema :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

eto vraga.. problem se opet pojavio. dakle, na novom kompu (pogledaj pod moj komp) sve je radilo ok punih 5 dana i disconnect se danas, dok sam igrao, opet pojavio.. :/

negdje sam pročitao da problem može bit i u tipkovnici. na logitechovom forumu se dosta ljudi žali na isti problem te se zbog nje disconnecta i miš.

jedan od njih je spojio tipkovnicu i miš na usb3.0 port i navodno tako riješio problem... napravio sam isto, al trenutno nemam vremena testirati u igri. vidjet čemo šta će dalje biti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Logitech g300 disconnect-connect problem
evo mali update... rijesio sam problem!!!

naime, nakon dva tjedna pokusavanja ovoga i onoga, listanja raznoraznih foruma, zaljepio sam ga o zid i gle cuda, svi problemi su prestali! xD
kupio sam genius gila koji ima malo kompliciraniju konfiguraciju tipki, tj softver je malo kompliciraniji od logitechovog jer nema opcije keystroke nego se svaka makro tipka mora snimat, al jednom kad se to napravi ostaje cista zadovoljstina! ^^

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice