Laptop i pc na isti ruter

poruka: 4
|
čitano: 1.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Laptop i pc na isti ruter

Pozz forumasi,neznam jel moj problem hardverske ili softwerske prirode,ali evo ukratko.

Ja sam spojen zicno na sagem 1704 modem ruter a ona hoce wirelesom lapom asus x51r.Nadjem mrezu na lapu ukucam wap i logiram se.ali kad otvorim browser nema ucitavanja stranica.Mislio sam da je do modema ali sam probao iphonom drugim lapovima i radi.Na lapu je xp sp3 instaliran.Nije problem opet sve formatirati ili staviti sedmicu,svi prijedlozi su dobrodosli pozz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Laptop i pc na isti ruter

Mozda imas neki virus na laptop-u koji nedopusta wlan konekciju ili logicnije da firewall ili antivirus nedaju wlan konekciju...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Mozda imas neki virus na laptop-u koji nedopusta wlan konekciju ili logicnije da firewall ili antivirus nedaju wlan konekciju...

Primljeno na znanje.Sutra palim maleware rođu i skeniram pa kombinacija gasenje firewallai uninstall antivorusa,pa reinstall.Kakve su sanse sa driverima,da nije do njih.Probao bih ali nisam ih uspio naci na netu.

16 godina
Pa ako wireless radi driveri bi trebali biti instalirani ! Najlaksa opcija je stavit win 7...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice