Komp se napola upali

poruka: 7
|
čitano: 1.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Komp se napola upali

Ovako stvar je u tome što stisnem za paljenje dugme,  upali se lampica za dvd pržilicu i dvd rom, i čuje se kako započinje napajanje tj. ventilator se lagano čuje kad počne vrtit, no onda sve stane i ne mrda,napajanje i dalje se radi tj čuje se, crvena lampica za memoriju tj. kad komp ima proces non stop mi tada svijetli i ne mrda ništa, ekran se ne upali ne započne ništa, sve dok resetiram, onda on normalno upali i ide sve svojim tokom.

Zna li netko u čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Komp se napola upali

Grafička?

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
15 godina
neaktivan
Komp se napola upali

nezz il je grafa il je problem ko kod mene šta je bio na starom kompu.....čačko sam po ramima (DDR) i imo sam isti takav problem....rastavi komp i probaj rame bolje stisnut...

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Komp se napola upali

Budem pokušao ovo sa memorijom, al neznam da li grafička bi možda, jer kad sam donjeo doma komp od servisa kad sam ubacio grafičku par dana je sve ok radilo, tek nakon par dana je počelo tak radit, evo danas ujutro sam ga trebao dva puta resetirat, tek onda je započeo sa paljenjem ekrana i dizanjem komplet kompa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Komp se napola upali
da probaš CCMOS ?

Ako ne znaš kako se radi:

Imaš dva jumpera na matičnoj koja spojiš sa tankim odvijačem na 5-10 sekundi i tako se CMOS resetira.
15 godina
neaktivan
Komp se napola upali

kod mene je bilo da sam dobio novu grafu i rastavio sam komp išo ga očistit i rame izvadio i bilo mi je tak ko tebi....

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Komp se napola upali

ja sam rame dobio za božić pa sam sutra dan nakon božića stavio u komp, a kroz par dana sam otišao u servis jer sam naručio grafičku, namontirali su mi je i sve je super radilo par dana nakon par dana tj. nakon nove godine mi se počelo dešavat ovo. a znam da mi se je prije mjesec dana desilo to da kad sam ga upalio, komp je normalno nakon resetiranja upalio i podigao windowse i nisu mi se očitali driveri grafičke, nije niti postojala na kompu grafička, ništa, niti naziv monitora nije mi bilo u onom djelu kad želiš podesit rezoluciju. a nakon ponovog resetiranja sve mi se vratilo u normalu i više nije se desilo to više. a daj mi reci što resetiram tim CCMOS-om?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 0:11 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice