Komp se gasi

poruka: 6
|
čitano: 1.641
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Komp se gasi

znam da je učestala tema ali nisam našao odgovor 

do temperatura nije jer sam ih provjeravao i mijuenjao termalnu pastu na proc. ništa nije clockano pošto je komp od prijatelja molio bih više prijedloga šta sve da testiram da nemoram ici 15 puta.Čuo sam da može biti i do napajanja(neznam koje ima napajanje ali konfa mu je dosta slaba)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Komp se gasi

vidi koliko ti je napajanje koliko ti piše W onda si odi kupi takvo napajenje od toliko W  al neka bolja marka..ili ako si stavljo nesta novo u komp od nekih komponenata a napajanje ti je slabo onda ti moze i od tog se gasiti komp

0 0 hvala 0
14 godina
Komp se gasi

nemogu vidit kolko je napajanje jer je frendov pc a dok ja njemu objasnim di to piše i šta treba čitat...

a glupo je kupovat novo napajanje kad možda nije do toga takoder nije nista nadogradivano

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Komp se gasi

mozda je crko ventilator na napajanju, otvori pa vidi dal se okrece

0 0 hvala 0
13 godina
Komp se gasi

Dali se baš ugasi ili restarta? Navedi koje točno komponente ima i napajanje. Inače testiraš HDD (HD Tune), memoriju (memtest86+), grafu (MSI Kombustor ili Furmark), procesor(OCCT ili Prime95) i temperature (HWMonitor, Core Temp. ili Speccy - snjim uz temperature vidiš koje komponente imaš) pod opterećenjem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 23:19 (Mile 74).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Komp se gasi

idem sutra kod njega jel ima jos kakvih prijedloga?

i kako mogu testirati psu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 22:50 (zelenbic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice