- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavi da izvlači zrak iz radne jer se ona zna grijat a da uvlači nahard disk (ljevu stranu)
Stavi da izvlači zrak iz radne jer se ona zna grijat a da uvlači nahard disk (ljevu stranu)
e ali ovi ventilatori samo izvlace zrak
Onda vjerojatno nema pomoći.
Onda vjerojatno nema pomoći.
krivo, uvlace. sad sam skinuo laptop sa coolera i zrak je ulazio prema laptopu znaci da uvlace zrak. sta nie pametno posto uvlace zrak da je jedan ispod otvora zraka od unutrasljeg ventilatora laptopa?
a da postavis alate za mjerenje temperature i uvjeris se sto radi bolje.
cpu jednostavan i pouzdan : core temp 0.99.8
za hard disc : hdtune free
stavis laptop na taj hladnjak jojeg jos ne palis. kresnes laptop i ostavis ga 15min, ocitas temperature. ukljucic plocu sa hladjenjem i pratis koliko pada.
kasnije okrenes ventilatore i opet pratis.
sve bude jasno ko pasulj :)
ma imam ja software koji prati temperaturu, bude ona sa ventilatorima malo manja ali me zanima jel sta smeta unutarnjem ventilatoru da se ovaj od coolera nalazi ispod njegovog otvora za zrak
neznam zasto uopce taj acer ima ispod sebe ventilator. sva rjesenja se uglavnom izvode po bokovima.
a cuj,ides logikom. ako taj ispuhuje vruci zrak iz masine, neces mu udarit kontru odozdo, i imas fleksibilnu opciju okrenuti taj dolje ventilator,onda ga okreni da odpuhuje prema dolje.
ovaj ljevi ventilator sam stavio ispod hard disca (do sada je bio ispod ulaza zraka za ventilator u laptopu) i sad mi se cini da ventilator od laptopa ispusta malo hladniji zrak ali je jos uvjek temp ista 40-42 celzijevaca kad samo surfam internetom