Kako, pomocu kojeg programa mogu vidjet ispravnost zvucne kartice? Zvuk mi se poceo izoblicavat, iako ja mislim da je do slusalica, al za svaki slucaj :D Pozdrav
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj druge slušalice ili zvučnike
i probaj te slušalice na nekom drugom uređaju...
Ovako je to bilo:
sluske su mi bile u k****, trebo sam vrtit kabal oko glace i namjestit da radi desni zvucnik! Danas mi je na neku foru otiso i drugi zvucnik, te kad bi uspio dobit imalo tona, pjesma (uzet cu pjesmu kao primjer) kao da bi 2 puta svirala jedna preko druge (tonovi se prelijevaju) dok na codu recimo uopce necujem neke zvukove kao sto su: trcanje,explozija, samo cujem pucanje! Kad stavim ove male slusalice od mobitela slican problem, no taj problem mi je od pocetka, znaci na kompu mi se isto onak kao prelijevaju tonovi, dok su na mobitelu ok.
EDIT: neznam kako koristit taj program, no kad ga upalim otprilike svaku sekundu dobivam ovaj mali zeleni stupic
Latencija ti je ok.
Onda je moguće da si uključio nekakav gimmick kojeg je softver koji bundlaju uz drivere zvučne krcat.
Karaoke, virtual surround, chamber, i slični bi mogli biti uključeni.
Također, provjeri na setupu, možda ti je uključeno 5+1 okruženje u preferenciesima. Nisi ni spomenuo koja zvučna o gdje spajaš slušalice, na komp prednji panel, monitor, ili otraga...
Prednji panel :/ svakako cu sad probat i straga
Sreca jos imam garanciju za sluske, pa ih uskoro nosim na popravak :) jacim rezultate nakon popravka
Hvala vam :)