pozdrav svima. imam problem sa ikonama , skinuo sam sliku sa maila i ikone su se na destopu promjenile u program za slike, molim pomoć hvala unaprijed
Ikone na windowsu 7
- poruka: 17
- |
- čitano: 3.126
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav svima. imam problem sa ikonama , skinuo sam sliku sa maila i ikone su se na destopu promjenile u program za slike, molim pomoć hvala unaprijed
Kakvu sliku?
Na prvu mislim da je nakakav virus koji je bio u slici !
Skeniraj PC antivirusnim programom.
LP!
:)
- Proskeniraj s ovim:
- AdwCleaner
- ComboFix
- HitmanPro
- SuperAntiSpyware
- Malwarebytes Anti-malware
Vrati sistem na prijasnu tocku u vremenu
Software zna to napraviti.
ok. Pokušaču nešto od toga , hvala svima
Nisam znao u koju temu da pitam, ali imam problem. Nakon sto sam cistio registry s CCleanerom i sa jos nekim programima cistio racunalo promijenila mi se ikona diska C. Na slici se moze vidjeti u cemu je stvar. Zna li netko sta da napravim? Radio sam po tutorialu s nekog foruma, uglavnom izbrise se driveicon u registryu i restarta racunalo, ali nije pomoglo.
Hvala ti! Uspjelo je! :)
probaj sa programčićem Unassoc maknuti asocijaciju za slike pa bi ti trebale se vratiti originalne ikone
http://www.winhelponline.com/blog/unassociate-file-types-windows-7-vista/
Pozdrav,
"Novi" problem se pojavio koji je vjerovatno zbog istok uzroka kao i onaj od jucer kada mi je otisla ikona na disku C. Na eksternom disku mi je u autorunu bilo namjesteno da ikona diska bude od aplikacije koja je na njemu no kada sam ga ukopcao u racunalo nakon ciscenja sa svim onim alatima ikona je obicna od windowsa 7. Evo i slika:
Jesi pokušao izbrisati AUTORUN.INF?
Jesam, ali ostaje jos uvijek original windows 7 ikona, a ja zelim ovu od AppInst.exe koja je dosla original s driveom.
Izbriši AUTORUN.INF i restartaj računalo, napravi novi i opet restartaj računalo. Ne znam što drugo da ti preporučim.
Kopiraj ovaj autorun.
[autorun]
icon="AppInst.exe"
Stvarno ne znam što da ti više preporučim.
Kada sam ga ukopcao na drugo racunalo ikona je od AppInst.exe. Znaci da je nesto do mog racunala onda.
EDIT: Nakon ponovnog instaliranja OS-a sve je uredu.
Bok,
zanima me postoji li način da saznam ime programa, ako se sjećam samo izgleda ikone tog programa, a ne znam ni što taj program radi. Nacrtana su dva ključa i ikonica je zelena. :)