Pozdrav.
Kako naslov kaže, radi se o staroj 2600-ici. Ne muči me to toliko, iako sam razmišljao o novoj, nego ....
Nikako ne mogu apdejtati drivere. Doslovce otkad sam ju nabavio nisam apdejtao drivere, s obzirom da ne igram često zahtjevne igre, America's Army mi je prioritet, nisam se pretjerano bunio. No, sad mi je dosadilo već.
Svaki novi catalyst kojeg sam ikad (doslovce, grafa je sa kraja 2007 i tad su zadnji put novi stavljeni -.-) skinuo za ovu grafičku me zeza, naime; kad instaliram nove drivere ( zadnji pokušaj su Catalyst 10.10 ) i resettam komp vrti VGA drivere, i display settings mi kažu da su driveri za starije windowse i trebam za noviju verziju. To nije točno, imam XP SP2 2002, pokušao sam i sa 32bit i 64bit čak driverima, ista stvar. Sva sreća na rollback funkciji, pa mi je sve radilo nakon fail updatea.
Ima li tko kakav savjet ili slično iskustvo od prije? Nemam više ideje, nisam početnik u ovome no ipak.
Hvala unaprijed.
EDIT : ako modovi smatraju da je topicu mjesto u Grafičke ili Software problemi podforumima - slobodno prebacite.