Pozdrav svima,
Imam jedan zaista čudan problem. Pa da počnem redom:
Kada upalim računalo, ono radi sasvim normalno i nema apsolutno nikakvih problema (mislim na "kočenje" igara). Problem se javlja kada stavim računalo u stand by stanje ili kad se sam prebaci na stand by nakon nekog vremena. Kada ga pokrenem iz stand by i primjerice uđem i krenem igrat neku igru ona jednostavno trokira isto onako kako trokiraju neke zahtjevnije igre koje igramo na najboljim grafičkim postavkama, pa onda logično smanjimo grafiku da bismo mogli igrati normalno... Uglavnom to mi se dešava redovito nakon što pokrenem računalo iz stand by - a i ne mogu skužiti u čemu je problem. Mislio sam da se možda taj problem javlja kad igram nekakve multiplayer igre, ali nije tako jer se ista stvar dešava i na singleplayer igrama, drugim riječima to sve izgleda kao da je računalo izgubilo na performansama. Nakon što računalo restartam, sve bude normalno do slijedećeg prebacivanja na stand by mod. Imam Windows 7 x64, a konfiguraciju računala možete vidjeti na mom profilu.
Molio bih ako netko ima sličan problem ili ga zna riješiti i zna koji je uzrok, nek napiše tu. Svaki komentar je dobro došao. Unaprijed hvala!