Gigabyte U7000 tv kartica

poruka: 15
|
čitano: 8.023
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gigabyte U7000 tv kartica pomoć

e ovako kupio sam novu tv karticu gigabyte u7000 dvb-t usb sučelja, digitalna, instaliro drivere i za karticu i za daljinski i sve to i win media center i cyberlink powercinema 6 mi ga prepoznaju ali ni u jednom programu nemože naći niti jedan kanal niti imam za konfiguraciju daljinskog. Može neka pomoć!

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 16:45 (Spank Master).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel imaš vistu. Meni ne radi u visti. U xp sve radi super.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gigabyte U7000 tv kartica
Gajotres kaže...

Jel imaš vistu. Meni ne radi u visti. U xp sve radi super.

Imam windows 7 ultimate 64bit, ali sam siguran da radi na win visti/7 jer sam gledo review na visti a ima drivere za vistu pa je logično da ju podržava a sedmica koristi iste drivere ko vista

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 17:11 (Spank Master).
17 godina

meni je radilo na xp i na win7 beti....ako treba budem na win7 rtm instaliral da vidim dal radi, al je kod mene jos problem slabog signala u sobi (Viče).....možda imaš slabi signal, il pak ne podržava 64bit.......

I was here.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zayc_17 kaže...

meni je radilo na xp i na win7 beti....ako treba budem na win7 rtm instaliral da vidim dal radi, al je kod mene jos problem slabog signala u sobi (Viče).....možda imaš slabi signal, il pak ne podržava 64bit.......

ma sad sam držo antenu kroz prozor i nije opet niš našo inače ja sam iz zg-a točnije maksimir di već puno ljudi ima digitalne prijamnike i svima je signal dobar

16 godina
neaktivan

Jesi tražio kanale? Ono da izabereš grad i državu pa ti on sam traži kanale. Jel si dobio neki program sa time ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spank Master kaže...

ma sad sam držo antenu kroz prozor i nije opet niš našo

Jel koristiš onu antenu što si dobio sa tunerom?

Inače, ovo su moja iskustva sa dotičnim proizvodom.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan

e ovako uspio sam nać par kanala ali se gube, nakon googlanja svatio sam da mi je ova antena iz bundlea totalni skrš i da moraš imati fakat dobar položaj da je iskoristiš pa vas pitam koju bi mogo antenu kupit da mi fino hvata, preporučite bilo šta samo da nije skupo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na koju antenu inače spajaš televizor?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je savršeno radilo na XP-u, a sada kad imam 7-icu ne radi. Skinem najnovije drivere, instaliram, spojim, i kad odem tamo u izbornik i idem na TV, ništa se ne događa, kao da ni nisam kliknuo na to. Odem u postavke, pa na TV tamo i opet isto. Jel zna netko u čemu bi mogao biti problem???

0 0 hvala 0
17 godina
Tommy88 kaže...

Meni je savršeno radilo na XP-u, a sada kad imam 7-icu ne radi. Skinem najnovije drivere, instaliram, spojim, i kad odem tamo u izbornik i idem na TV, ništa se ne događa, kao da ni nisam kliknuo na to. Odem u postavke, pa na TV tamo i opet isto. Jel zna netko u čemu bi mogao biti problem???

također isti problem...radilo mi na xp i win7 beti, al na finalnoj ne

I was here.
17 godina

Meni na win 7 radi ali samo u medija centru, ni jedan drugi program mi ne nalazi kanale. Orb, nero i program koji dolazi s karticom su mi radili na xp a na win 7 neće, mada mi nisu ni na visti radili. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jeste probali uključiti compatibility mode?

0 0 hvala 0
17 godina

ja sam pokušao...ali ništa....niti u media centu neće....ali što je najvažnije, uopče ne dolazi do biranja signala ( ono dvb-t) nego samo preskoći taj dio....na tuđem kompu sam isprobao i normalno radi (XP)

I was here.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Hm, ja imam taj stick par dana. Probao na W7 x64 i x86 i radi OK. Drivere za x64 je sistem skinuo preko updatea, a na x86 su Windowsi sami skinuli driver samo za tuner, dok sam za IR morao ručno doinstalirati. Nisam instalirao ništa posebno od softwarea za gledanje pošto tuner radi pod Media Centrom i Media Portalom. Tek ću spomenuti da po paljenju računala iz standbya programi za gledanje čekaju 10-20 sekundi da tuner dođe k sebi. I onda dalje reagiraju odmah sve dok je komp. upaljen. Možda je to i do sobne antene + razdjelnika na kablu, no nije bitno. dok tuner radi nema nikakvih problema. S tim da Media Portal pokrene tuner za cca 10 sec. kod tog prvog pokretanja, a Media Centru treba malo duže, pa zna ispisati da nema signala, ali se odmah zatim skulira. Daljinski nisam probao, ako netko ima kakav info o parametrima tog IR prijemnika koji dolazi uz tuner za lirc ili nešto treće, bio bih zahvalan pošto mi se ne prtlja s originalnim daljinskim iz praktičnih razloga.

Eh, da, zaboravio sam spomenuti da se i kod mene dogodilo da Media Centar ne nađe niti jedan kanal. Pa sam iskopčao RF razdjelnik na kablu i onda je našao. Poslije sam razdjelnik vratio i dalje je sve radilo preko razdjelnika. Sad sam napravio novu instalaciju s F konektorima i razdjelnikom i sad se čini da sve fercera po pitanju traženja. Dakle po meni bi problem mogao biti u instalaciji.

Deckard
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 8:19 (deckard).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice