Dobar dan imam jedna problem sa gore navedenom grafom, naime kad ja ustekam u komp i spojim na DVI ili VGA (isto mi je zapravo) sve radi normalno dok ne ude u windowse mogu biti jednu minutu onda mi se pojavi crni ekran sa ovim znakom _ i on cijelo vrijeme titra i tako cijelo vrijeme driveri su 191.07 najnoviji izasli danas 5.10.2009. jednom sam na brzinu probao pokrenut fifu 10 i onda mi je pisalo da treba imati hardware acceleration. konfa je amd athlon 3000+, 1536 MB ram-a 400 MHz MSI -K8 Neo4 F Mainboard napajanje 500W...ako bi mogli nesto predlozit sta da napravim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prvrti prime95, taj program će ti reći da li ti je sve ok s procom i ramom, a skini i furmark za testirati grafičku.
Javi nam rezultate
Dobar dan imam jedna problem sa gore navedenom grafom, naime kad ja ustekam u komp i spojim na DVI ili VGA (isto mi je zapravo) sve radi normalno dok ne ude u windowse mogu biti jednu minutu onda mi se pojavi crni ekran sa ovim znakom _ i on cijelo vrijeme titra i tako cijelo vrijeme driveri su 191.07 najnoviji izasli danas 5.10.2009. jednom sam na brzinu probao pokrenut fifu 10 i onda mi je pisalo da treba imati hardware acceleration. konfa je amd athlon 3000+, 1536 MB ram-a 400 MHz MSI -K8 Neo4 F Mainboard napajanje 500W...ako bi mogli nesto predlozit sta da napravim.
je fifa orginal ili
da fifa je original mogu skenirati racun ako je potrebno
a graficku ne stignem tesitrati jer imam kojih minutu vremena prije negoli mi se pojavi taj crni ekran ako hocete mogu snimati sa mobitelom i uploadati
probaj je odnjeti kod frenda grafiku, da kod njega testiraš ili nabavi neku drugu (bilo koju) pci-e ili pci grafičku tek da dobiješ sliku vani pa onda testiraj proc i rame. Ako ti grafička ima akticni cooler, pogledaj dali radi i da nije pun prašine.
EDIT: pogledao sam slike na netu i vidim da ima mali hladnjak koji se brzo zaštopa prašinom i onda se grafika pregrije, probaj ga očistit.
probaj je odnjeti kod frenda grafiku, da kod njega testiraš ili nabavi neku drugu (bilo koju) pci-e ili pci grafičku tek da dobiješ sliku vani pa onda testiraj proc i rame. Ako ti grafička ima akticni cooler, pogledaj dali radi i da nije pun prašine.
EDIT: pogledao sam slike na netu i vidim da ima mali hladnjak koji se brzo zaštopa prašinom i onda se grafika pregrije, probaj ga očistit.
cooler sam ocistio proc i ram je u redu sad trenutno imam grafu 6600 unutra (winfast geforce 6600) s njom mi sve radi odlicno jedino je preslaba sa ovom sam mogao pokretati dosta igrica i toga svega... cooler na grafi radi i graficka radi daje ona sliku ali cim ude u windowse nakon minute samo crni ekran i ovaj znakić _ titra onda pocne pritiskati sve tipke da vidim ako sta reagira i onda mi se lampice za num lock caps i scroll lock sve tri u isto vrijeme za svijetle i ugase se inace mi se to dogodilo kad se komp smrznuo ali onda nista nije radilo a sad ovo terperi danas budem to pustio preko noci taj ekran mozda se nesto dogodi. i btw rezolucija mis e onda pretvori u 480p znaci 720x480