DVD RW problem

poruka: 13
|
čitano: 1.502
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
DVD RW problem

Danas sam kupio dvd rw iliti przilicu i sve prikljucio i upalim pc i sve uredu, dolje se vidjelo da su se driveri instalirali, stavim cd s pjesmama, pokrenem sve radi.. I nakon kojih pola sata komp je zastekao i morao sam restartat i dok se palio mi se pojavila ppruka: a disc error occurred press ctr+altdel to restart.. Iskopco sam kablove iz przilice i upalio komp i sad normalno rafi komp... Sta sam krivo prikljucio i u cemu bi mogao biti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DVD RW problem

Bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DVD RW problem

Evo sad mi je opet zasteko i pojavilo se opet ona greska. Ugasio sam komp i ponovno prikljucio dvd rw i sad opet sve normalno ide.. Mislim da se nesto stvarno poremetilo? Ajde neki savjet sta bi moglo to sve uzrokovati... Jer da sam krivo nedto prikopco uopce nebi radilo jel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: DVD RW problem
DVD-RW nije pržilica nego tip medija!

Vjerojatno ti nevalja taj CD s pjesama, jesi li probao s nekim drugim CD/DVD-ima?

A ovo s porukom pri uključivanju računala je vjerojatno zato što ti je dvd čitač postavljen kao prioritet za bootanje.
15 godina
sisko93 kaže...
DVD-RW nije pržilica nego tip medija!

Vjerojatno ti nevalja taj CD s pjesama, jesi li probao s nekim drugim CD/DVD-ima?

A ovo s porukom pri uključivanju računala je vjerojatno zato što ti je dvd čitač postavljen kao prioritet za bootanje.

Ma nije to... Pokrenem ja cd i uplaim pjesme i sve je ok i radim nesto na kompu i samo pocne stekat i zamrzne se... Ctrl alt del ne radi i restartam ga i kad se pocne palit onda dode ta poruka.. Restarto sam ja njrga jos koji put i normalno se palio tako da nemislim da je dvd postavljen kao prioritet.. I jos par programa mi prestalo radit.. Javlja svakakve greske

15 godina
Nema veze što ti se inače pokrene normalno, ako je u čitaču nekakav CD/DVD koji nema nikakve bootabilne fileove, boot loader će jednostavno preskočiti čitač i bootat s HDD-a, no ako se u čitači nalazi mediji koji sadrži bootabilne fileove, on će pokrenut bootanje s tog medija (iako on u ovom slučaju nije ispravan)

Ako ti se računalo zamrzne samo prilikom čitanja tog CD-a, onda je zasigurno kako on nije ispravan.
18 godina
DVD RW problem

Pusti ti DVD na miru, daj testiraj HDD.

0 0 hvala 0
15 godina
Old Iggy kaže...

Zasto hdd? S kompom je sve bilo uredu dok nisam umetnuo dvd.. Kako da ga testiram?

18 godina
maxy0 kaže...
Old Iggy kaže...

Zasto hdd? S kompom je sve bilo uredu dok nisam umetnuo dvd.. Kako da ga testiram?

Greška koju si dobio pojavljuje se kod kvara diska (ne DVD-a), imao si ju i s DVD-om i bez njega.

Imaš brdo alata, ali daj za početak provjeri jesu li kabeli dobro spojeni na HDD-u, možda si kod instalacije malo olabavio spojeve.

15 godina
Old Iggy kaže...
maxy0 kaže...
Old Iggy kaže...

Greška koju si dobio pojavljuje se kod kvara diska (ne DVD-a), imao si ju i s DVD-om i bez njega.

Imaš brdo alata, ali daj za početak provjeri jesu li kabeli dobro spojeni na HDD-u, možda si kod instalacije malo olabavio spojeve.

Pregledao sam sve... Dobro su spojeni.. Koji prpgram imas na umu?

13 godina
DVD RW problem

HDtune  napr!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
maxy0 kaže...
Old Iggy kaže...

Pregledao sam sve... Dobro su spojeni.. Koji prpgram imas na umu?

Skini Hiren's Boot CD i imaš ih tonu.

15 godina
DVD RW problem

Evo skino sam hd tune i pokusam instalirat i javlja gresku 1392.. Nemogu zapravo nista instalirat. Nemogu ni autocad pokrenut, ni word, ni onaj program za slike i jos brdo njih.. Zasad rade samo igrice.

Sta da radim? Na popravak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice