Driveri za monitor

poruka: 13
|
čitano: 8.578
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Driveri za monitor
pitanje

Kupio sam LCD monitor S-View KTC2202 22T33-H-ES. Zadovoljan sam dobivenim osim što ne mogu nikako naći driver za monitor. CD nisam dobio a na netu ne mogu nikako naći driver a ni homesite.

Dali netko mozda zna di su driveri Smijeh?

Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Driveri za monitor

Ko zna mozda su u sumi!?!

0 0 hvala 0
17 godina
Driveri za monitor

mozda drivera ni nema, cim ih nisi dobio, monitor bi trebao sasvim normalno raditi kao plug'n'play uređaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Driveri za monitor

Koliko ja znam i koliko imam iskustva dosad, driveri za monitor nisu potrebno. Jedino se može instalirati program za kalibraciju, te s njime podesiti boje monitora.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Driveri za monitor

Takodjer mislim da sam dobio driver za monitor i nisam ga ni instaliro nego ga samo piknes u komp i radi mi sve ok ....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Driveri za monitor

Ja sam nedavno uzeo Samsung 206 BW , pitao dal ima drivere i to sve, reko mi je čovjek da ništa ne treba...

Spojiš kablove u struju i rad sve...

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Driveri za monitor

Probaj vidit sa Windows Updateom

Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Driveri za monitor
autorov komentar
vistma kaže...

Probaj vidit sa Windows Updateom

isprobao...al ne nalazi...nije problem u monitoru, sve valja sve radi, al nisam mogao vjerovat da nemrem nac drivere za njega, pa sam mislio da je netko mozda uspio...
Gigabyte GA-8I945P-G, Intel Pentium 4 531 @ 3000 MHz, NVIDIA GeForce 7600 GT , 22T33-H-ES - 20 inches, Win XP Pro 5.01.2600 Service Pack 3
17 godina
Driveri za monitor

Moj monitor takoder radi kao P'n'P jer ne postoji driver za Vistu... nek te to ne zabrinjava

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Driver genius professional

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
Driveri za monitor

Ako ti je spojen preko DVI, ne treba ti driver.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Driveri za monitor

Imam Benq E900 WA 19" , i sa desne strane ekrana ima ulaz za obicne slusalice.

E sad, ja kad ukopcam slusalice necujem nista osim sustanja (sto je znak da slusalice rade) , al nema nikakvog zvuka.

Ukopcam slusalice bilo gdje drugdje rade bez problema.

Drivere nisam instaliro , jer isto radi ko Plug'n'Play uredaj.

Ima neko kakvu ideju...???

HDT RULES , STAY HEAVY !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PEPSI666 kaže...

Imam Benq E900 WA 19" , i sa desne strane ekrana ima ulaz za obicne slusalice.

E sad, ja kad ukopcam slusalice necujem nista osim sustanja (sto je znak da slusalice rade) , al nema nikakvog zvuka.

Ukopcam slusalice bilo gdje drugdje rade bez problema.

Drivere nisam instaliro , jer isto radi ko Plug'n'Play uredaj.

Ima neko kakvu ideju...???

vjerojatno treba malo prckati po driverima zvucne.... a sto, to ces morat sam otkriti
AMD Athlon X2 6000+ 3.1Ghz / Gigabyte GA-56S-S3 / Kingmax 3 Gb RAM 800 Mhz / Zotac GF8800 GT AMP / Seagate-Maxtor 320 Gb
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice