DELL Inspiron N5010 problem

poruka: 11
|
čitano: 4.152
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam jedan jako iritantan problem sa u naslovu navedenim laptopom. Mozda i nije problem ali me bode u oko, pa rekoh da pitam. Ako je problem u mjestu teme molim moderatora da prebaci.

Naime imam jako veliki "sum" na nijansi sive prikazanoj na slici. Da li je problem u mom oku sta to nisam i prije zamijetio na drugom kompu ili..

--http://imageshack.us/photo/my-images/821/grayscale1280x1024.jpg--

Procesor Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 350 @ 2.27

Grafička kartica ATI Mobility Radeon HD 5470  (1024 MB)

Windows 7 ultimate x64

Pokusao i sa starim i sa novi driverima od graficke, nema razlike.

Molim pomoc, savjet,sugestiju,opasku :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 12:44 (Mrcina985).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, evo nedavno sam i ja nabavio ovaj DELL ali imam sitni problem s njim. Dakle kad ostavim windowse upaljene i jednostavno ga poklopim, nakon nekog vremena kad ga idem opet koristiti on se ne budi iz sleepa nego moram pritiskati dugme za paljenje da bi se on počeo ponovo paliti a ne vraćati iz sleepa!

Do čega bi ovo moglo biti? Matična možda?

OS je Windows 7 64 bit!

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nitko nezna?{#}

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: DELL Inspiron N5010 problem

I meni je tako na n5110, ne znan zašto.

Nakon nekog vremena navikneš pa ne bude teško pritisnut tu tipku

17 godina
neaktivan

Ma nije meni nju teško pritisnuti, ali to me smeta... imam osjećaj da nešto ne leži kako treba unutra..

Ovo se dešava i prijatelju na njegovoj toshibi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Malo pogledati po onim power schemama, cini mi se da ima opcija sto da radi u slucaju zatvaranja/otvaranja .. Nisam pri lapu pa ne mogu provjerit..
17 godina
neaktivan

Pa ja sam to i našao i odabrano mi je Sleep. Dakle kad ga poklopim ide u sleep...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kažeš da se baš pali, ne nastavlja? da ti ne ode u hybrid sleep nakon nekog vremena?

edit: sry, moja greška, nešto sam pomiješao za hybrid sleep...

stvarno neznam, šta se dogodi kad ga staviš u sleep preko start -> sleep?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 15:30 (Val).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa kako mogu da znam da je hybrid sleep?

Dakle upravo tako, pali se ispočetka ili nekada prikaže onaj logon screen ali tek nakon pritiska na tipku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hmmmm, pokusat cu vidjet kada dodjem kuci s posla..
Nego, da li je nekome od vas 5010 usera problem pogledat moj prvi post i otvorit link sa slikom i bacit oko dal imaju sum na slici, zahvaljujem?:)
16 godina

e ovaj dell inspiron M5030 ja imam i taj problem kad odem negdje on ode u sleep mode i svaki put moram pritiskati tipk za power ali imam jos jedan problem vezano sa tipkovnicom ili je to greska samog hardwera nakon duzeg  vremena pisanja sam mi mis ode negdje i klikne usred neke recenice ili nebitno ako koristim tochpad pa ako netko zna neka javi u cemu je problem

inace je ova konfa AMD Athlon(tm) II P360 Dual-Core Processor2.3ghz ,Ati Radeon HD4250 3GB DDR3

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice