Naime opisat cu ukratko nesto sta sam danas skuzio da mi se desava. Imam HAF X kuciste od coolermastera, napajanje antecovo 620 gamer edition gigabaytovu maticnu i windows 10 x64.
Naime kad ugasim PC normalno na shut down, znaci dokraja, ne sleep mode ili hibernacija niti ista takvo, on se normalno ugasi i sve, e sad desava se da kad pritisnem tipku za panjenje na kucistu nakon pritiska hard disk i zelena lampica se upale na pola sekunde, onda ugase, i onda nakon sekunde-dve PC se pocne normalno palit. Gledao sam u biosu power up settings, sve normalno, p anekuzim zasto se to desava, jer nakon pritiska dugmeta za paljenje on se pocne palit i to na mozda pola sekunde, lampice se upale, ventovi i sav pc se pocne palit u tih pola sekunde, da bi onda se sve "ugasilo" stalo, i onda opet nakon sekundu dve lampice i sve ostalo bi se normalno pocelo palit.
Napajanje da vec odlazi? Staro je 4 mj, kao i sve u PC-u. Konektor od tipke za paljenje da nije otisao ili negdje odvojio? Planiram napravit da mi se PC iz shut downa pali na tipkovnicu ili mis, da vidim da cel se onda to isto desit. Ako ima tko od vas ideju kakvu ili imao isti slican problem nek opise, jer ja kakav jesam picajzla svaku sitnicu vidim.