Cudno ponasanje kompa

poruka: 15
|
čitano: 2.851
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Cudno ponasanje kompa

Evo ovako, zadnjih par dana cudno se ponasa komp... Ne restarta se, nema BSOD a nego ekran se zacrni malo mjenja analog, digital u gornjem lijevom kutu te zatim samo crno i blinka svjetlo na onom power gumbicu na monitoru... Koliko vidim komp radi, mogu otvoriti dvd rom itd... To se desilo danas oko dva puta... Restartam komp i sve normalno, ne javlja nikakav problem ni nista... Ima li ko kakvu ideju??

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2008 20:06 (Dermentor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cudno ponasanje kompa
Dermentor kaže...

Evo ovako, zadnjih par dana cudno se ponasa komp... Ne restarta se, nema BSOD a nego ekran se zacrni malo mjenja analog, digital u gornjem lijevom kutu te zatim samo crno i blinka sjetlo na onom power gumbicu na monitoru... Koliko vidim komp radi, mogu otvoriti dvd rom itd... To se desilo danas oko dva puta... Restartam komp i sve normalno, ne javlja nikakav problem ni nista... Ima li ko kavu ideju??

deinstaliraj driver od grafe pa onda updataj na naj novije imas na ati jevoj stranici za skinut

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
UBIZEC cORPORATION kaže...
deinstaliraj driver od grafe pa onda updataj na naj novije imas na ati jevoj stranici za skinut

Napravio jucer ... Nije pomoglo...
Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
17 godina
Cudno ponasanje kompa

Spoji drugi monitor na računalo da vidiš jel je i onda problem tu, ak je barem si siguran da nije monitor kriv.

Intel E8400 3.0 GHz // HD4850 512Mb // 2×2 Gb Kingmax MARS // WD 640Gb // Corsair VX550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kladim se da je samsungov monitor, ajde iznenadi me, jer se to i meni desava ponekad ;)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina

Nije monitor jer otvorio sam komp kad se to desilo prije par minuta i vidim unutar grafulje svjetli crveno odnosno narandasto a kad radi normalno komp kao upravo sada svijetli zeleno... Btw sad se to desilo kad sam startao CoD4...

17 godina
neaktivan
Cudno ponasanje kompa

Ljudi pa kakve veze ima monitor sa time da se komp ne ugasi?!?

Napiši koji OS imaš,i kad se točno počel događati problem.

Najvjerojatnije ti je da ti neki program blokira gašenje Windowsa.To ti može biti virus ili ti se je nekaj poremetilo u Windowsima.

moj savjet ti je da pričekaš odgovor od moderatora jer ti neki odgovori dolaze od ljudi koji nemaju pojima o kompu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2008 20:38 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cudno ponasanje kompa

Win XP zadnjih par dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cudno ponasanje kompa

Ja imam na "glavnom" kompu Samsungov monitor (SyncMaster 957MB), i ponekad mi se samo zacrni ekran (ugasi se) a ona mala LED-ica počne blinkati! Samo kliknem na gumb da ga ugasim, ponovno ga upalim i sve normalno! Mislim da nije ništa s kompom, već monitoru tako nekad dođe (ne često, 1 ili 2 put u danu, a nekad i nebude), a vidim da i ti imaš Samsung SyncMaster 225BW!

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2008 20:49 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cudno ponasanje kompa

Ja sam imao slican problem. To bi mi doslo kada bi se grafa ogromno pregrijala...

P.S. The chosen one kakve to ima veze sa temom?

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
Najbrži kaže...

Ja imam na "glavnom" kompu Samsungov monitor (SyncMaster 957MB), i ponekad mi se samo zacrni ekran (ugasi se) a ona mala LED-ica počne blinkati! Samo kliknem na gumb da ga ugasim, ponovno ga upalim i sve normalno! Mislim da nije ništa s kompom, već monitoru tako nekad dođe (ne često, 1 ili 2 put u danu, a nekad i nebude), a vidim da i ti imaš Samsung SyncMaster 225BW!

svi koji imaju samsun lcd monitore njim se to desava; meni takodjer
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
protjeran
Black Knight kaže...

Ja sam imao slican problem. To bi mi doslo kada bi se grafa ogromno pregrijala...

P.S. The chosen one kakve to ima veze sa temom?

Aki kaže...
Najbrži kaže...

Ja imam na "glavnom" kompu Samsungov monitor (SyncMaster 957MB), i ponekad mi se samo zacrni ekran (ugasi se)

svi koji imaju samsun lcd monitore njim se to desava; meni takodjer
 Biti će da je do pregrijavanja graf. k. I ja imam i imao sam 5 god. Samsung SM, sada T220 i nikada ništa. Btw graf.-temp je u load na 58°C max.
Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
17 godina
protjeran
Cudno ponasanje kompa

imal sam isti problem...kod instaliranja igre neke instaliro mi se directx....neka verzija luda i zeznula mi sve....ne pomaze ti update dx-a ni nikaj...

odi na system restore od prije par dana

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cudno ponasanje kompa

Molim vas za pomoc. Kupio sam maticnu plocu MB Gigabyte MA770-DS3 prije 14 dana kod vas u vrbanima. Takoder sam kupio i memoriju buffalo 800 mhz 2x2 gb te proc. amd phenom 8450. Nakon sklapanja racunala prilikom butanja racunala bios mi javlja da nije podržan dua chanel mod rada. Prilikom butanja bios ispisuje sljedece podatke:

Procesor: AMD Phenom(tm) 8450 Triple-Core procesor

<CPUID: 00100F23 Patch ID: 0065>

Memory Testing: 41932164  OK

Memory Information: DDR" 800 Unganged Mode

Moze li mi netko pomoci u vezi ovog??

Inace racunalo je uzasno sporo

0 0 hvala 0
17 godina
Cudno ponasanje kompa

Evo desila se opet ista stvar ali vise se ne da restartat komp. odnosno restartam ali samo kratko zapisti i nista, u grafulji svjetli crveno i vent od nje se ne vrti. Mislim da je ispustila dusu Mršti se. Vent od kucista i proca se vrte normalno. odnio grafulju u hg spot pa ce mo vidjeti sta ce oni reci za jedno par mjeseci Mršti se Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice