Ima mjesec dana da cujem dok radim na kompu klikanje.To klikanje ima isti zvuk kao kad se otvaraju dokumenti.Znaci idem u program files c: i cuje se klik,pa dalje otvorim neku datoteku i cuje se klik.E sad ja to klikanje cujem dok kompjuter miruje.Znaci ustvari ja nista neradim ali ga cujem.I to u razmaku od 3-10 min a ponekad i u 10 sec po dva puta.Rusio sam sistem,skenirao komp od bilo kakvih virusa s Avirom.Ali to jos uvijek postoji.Ako mozda zna tko u cemu je problem,stvarno bi mi pomoglo...:)
Čudno klikanje!!!
- poruka: 39
- |
- čitano: 11.542
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ima mjesec dana da cujem dok radim na kompu klikanje.To klikanje ima isti zvuk kao kad se otvaraju dokumenti.Znaci idem u program files c: i cuje se klik,pa dalje otvorim neku datoteku i cuje se klik.E sad ja to klikanje cujem dok kompjuter miruje.Znaci ustvari ja nista neradim ali ga cujem.I to u razmaku od 3-10 min a ponekad i u 10 sec po dva puta.Rusio sam sistem,skenirao komp od bilo kakvih virusa s Avirom.Ali to jos uvijek postoji.Ako mozda zna tko u cemu je problem,stvarno bi mi pomoglo...:)
imas duhove u pcu zovi ghostbusterse stvarno neznam ak si skeniro i napravio to sve sto kazes neznam sta bi bilo problem
Možda disk (glava) klikta? Meni isto nešto klikće po disku (ovom od 80gb) kad otvaram veće fajlove, klikam na next u Winampu i slično...
nema to nista se necuje u hard disku...nego to ti je klikanje kad otvaras fajlove...koristim win7 pa ako imas znas kakvo je to klikanje...
Pa to je zvuk koji Windowsi puštaju. Može se isključit.
ma normalno da se moze iskljucit...ali dok ja ostavim komp bezveze ono da radi i odem u gledat tv....cujem klikanje kao da netko otvara datoteke...ali nema nikog u sobi...
e i meni se to cuje (win7 ulitmate) ali ja to uvijek prepisujem nekoj Net-stranici (ak je otvorena- pu-up i sl)
EDIT: em u gledat tv....cujem klikanje kao da netko otvara datoteke...ali nema nikog u sobi... pusti ovu pjesmu i to procitaj
Nema kod mene nista otvoreno samo ga upalim i ajmo klik pa za 5 min opet....hhhh dobra pjesma...nema duhova kod mene..;)
Provjeri USB kablove i portove, meni je na prošlom kučištu šlusao USB port, pa mi je puštao zvuk
koji pusti kada pikneš USB stick u kantu =), kak bi dobivao/gubio kontakt na USB-u tak bi puštao zvukove, ali
samo to, ništa nije na monitoru prikazivao!
čisto sumnjam da je to jer kad utikas usb ima drukciji zvuk...
oavako najprije se skini sa neta odspoji žice za konekciju ili potpuno isključi wireles nakon toga pokreni računalo ako se onda ne čuje spremi sve bitno na sigurno i ponovo instaliraj win ako se čuje i kad nisi na netu onda provjeri sve spojeve a nisi rekao dali imaš još neki komp spojen
imam samo jedan spojen u struju,heheh....hvala bas cu to probat...:)
Možda ti je neko upao. Imaš neki program, nezz ga sad napamet, samo doznaš nečiji IP, upišeš u taj program, on nađe taj komp, i sve radi preko njegovog kompa, kao da je ispred tvog (sa njegovog radi na tvom).
P.S. bolje da imaš dobar antivirus.
Ja imam isti problem (windows 7 ultimate). Danima sam gubio živce i isključio valjda sve što se dalo isključit. Brinulo me najviše zbog toga što sam windowse instalirao na novi hard (wd caviar blue) pa sam mislio da je u njemu problem (klikanje se čuje iz harda). Na kraju kad više nisam znao što, instalirao sam na drugu particiju windows XP i više nema nikakvih zvukova. Ja svejedno koristim sedmicu ali valjda niko živ nezna što bi u njoj trebalo isključit da se klikanje prestane čut.
Isto koristim Win7 Ulti i s vremena na vrijeme znam čuti klikanja dok komp miruje tj. niko nije za njim.
Crackana verzija, Bill Gates ima novi sistem zastite- duhovi
takodjer i ja imam win 7 ultimate..:)
Vjerovatno je lik pokupio hijackera. ali ako je to ono što mislim lik je zbilja nadrapao.ko samo zna šta će se dešavati ako lik
surfa još k tome i na sigurnosnim 128bit stranicama npr.ako koristi uslugu internet bankarstva. Ni lud ne bih onda se spajao
na ovakve stvari. najbolje neka se lik malo smisli a onda nek provjeri cijelo računalo od do makar mjenjao i svoj IP i sve stvari
i svoje osobne podatke koje je kreirao na računalu uključujući User Name Pasworde i sl. Huuuuuuuuuuuuuuuu!!
Opet Govorim i ponavljam ako je lik kojim slučajom pokupio hijackera kradljivca podataka lik je u gadnoj nevolji
surfanje istim IP više nije sigurno zato sam jučer dao liku doznanja da bude na oprezu dok surfa internet bankarstvom ako ga
posjeduje inače na ovaj način lik bih se ako mu ko upadne i probije 128bit encryption zaštitu mogao privući broje nevolje npr
krađu novca sa računa ako se netko mu dočepa brojeva kartice i sl. U Vezi IP najbolje neka zatraži promjenu Kod Operatera
davatelja Internet Usluge Npr:T-COM Svog IP. Ili i ako je i to nemoguće onda mu nema druge ako misli na krađu provalu u svoje
računalo da obavjesti policiju.nitko mu drugi tu neće pomoć osim ovako ako lik nema izbora. Eto!!
i ja koristim win 7 ultimate (64-bit) pa mi se nikad nis ne cuje :)
Opet Govorim i ponavljam ako je lik kojim slučajom pokupio hijackera kradljivca podataka lik je u gadnoj nevolji
surfanje istim IP više nije sigurno zato sam jučer dao liku doznanja da bude na oprezu dok surfa internet bankarstvom ako ga
posjeduje inače na ovaj način lik bih se ako mu ko upadne i probije 128bit encryption zaštitu mogao privući broje nevolje npr
krađu novca sa računa ako se netko mu dočepa brojeva kartice i sl. U Vezi IP najbolje neka zatraži promjenu Kod Operatera
davatelja Internet Usluge Npr:T-COM Svog IP. Ili i ako je i to nemoguće onda mu nema druge ako misli na krađu provalu u svoje
računalo da obavjesti policiju.nitko mu drugi tu neće pomoć osim ovako ako lik nema izbora. Eto!!
E ti LIK, LOL, daj prvo malo (imalo) gramatike, zerezi i to, da se da čitati taj tvoj teks, bez gledanja di si
ti tu zamislio zareze i točke i u kojem si konteksu pisao!
Drugo, ako, jel, "lik" ima dsl (što sam gotovo siguran da ima) ima dinamičnu IP adresu, odnosno ona se mjenja!!
A što se tiće internet bankarstva, tamo se koristi "token" baš iz sigurnosnih razloga, a bez tokena baš i nemožeš puno.....
dvije mi stvari padaju na pamet (neovisno o kliktanju iz windowsa):
1) termalna kalibracija harda - pri svojem radu, hard se zagrijava, a zbog poznatih nam fizikalnih zakona, i siri. ploce se sire. kako se ploce sire, tako se sire i njihove trake (radijus trake nije vise onakav kakav je bio prije zagrijavanja vec povecan za neki delta r). u tom slucaju, ni podaci se vise ne nalaze na istom mjestu vec su pomaknuti. zato svi moderni hardovi imaju neku verziju termalne kalibracije, upravo da bi se nasle takve diskrepancije u razlici radijusa. ukoliko se to ne bi radilo, postoji velika mogucnost unistavanja svih podataka na hard disku, jer isti ne bi bili pravilo interpretirani.
2) umiranje harda - kliktanje moze znaciti i ovo, pogotovo ako je glava na bilo koji nacin bila ostecena. jedan takav hard sam imao kod sebe, nakon identifikacije kliktanja hard je zivio jos oko mjesec i pol dana, nakon toga nije prolazio ni inicijalizaciju. ja bih rekao da bi ti bilo dobro napraviti backup svih podataka sa hard diska, a taj poludefektni koristiti samo za najnuznije stvari (recimo bootanje windowsa i slicno).
šta još ti klikaju ti windowsi, formatiraj to da ti se ne proklikaju preko maila frendovima
baš o Tome i govorim niko neće moći upast dok se ne logiraš tokenom a baš kad se logiraš onda mogu nastati problemi tu ti je fora
ovaj o kome ti pričaš da ne govorim opet lik nego korisnik računala logira se na stranicu pomoću jednokratne loznke kada se korisnik
sam logira na računalo također onaj koji je uhvatio ili ukrao njegov IP takđer može sudjelovati kao drugi korisnik ako me kužiš odnosno oba korsnika kradiljivac i Vlastiti korisnik mogu djeliti računalo i računalne podatke pa malo o ovome prije nego mi napišeš ogovor
razmisli dal u ovakvim uvjetima dok je korisnik logiran može se desit krađa podataka. Danas je kranje podataka svakondnevno
daj si malo pogledaj češće vijesti. Uostalom ovo i nemislim da je pokušao ovom korisniku ukrasti IP neki klinac razmisli malo većim o
većim Fanovima Hakeri...itd I Još Nešto Važno Svaka Banka ti ima drugčiji pristup logiranja razmjene podataka i sl. tako ako je u nekoj
malo manjoj banci koja ima mali broj korisnika lakše je upasti u njihov sustav nego razbiti nekom njegov vlastiti server i surfati kao da
se nije ništa ni desilo.Upamti!!Nemaju Banke Sve Istu Zaštitu neke Imaju 256bit neke 128.neke još manju. Svaka Banka ima svoje
sigurnosno osiguranje razmjene podataka ali koliko je to sigurno to neznam!!
I kod mene je isti problem, takoder win7 x64. klikanje se cuje i kad iskljucim internet konekciju ali samo par puta u minuti (kad sam spojen na net klikanje se cuje konstantno).
Nemoguce je ista radit zato sto svaki put kad cujem taj klik program u kojem radim kao da je minimaliziran, npr. pisem u trazilicu cujem klik i sad moram ponovo kliknut da bi nastavio pisati.
Kad igram igru u pozadini cujem klik i igra mi se sama pauzira i pojavi mi se strelica misa, moram ponovo klinut na prozor igre da bi nastavio... i tako svakih par sekundi
Možda malo bedasto al pošto se radi o klikanju ja bih prvo provjerio da mi miš nije prolupao.
glava od diska...vjerojatno..cim cujes to kad nesto komp pokrece sa diska...tipa pisma koju otvara u winampu itd...
To klikanje se dešava i kod mene, no uočio sam da je to do xfire addsa. Kada god se promjeni gornja reklamica to se čuje, vrlo je često bilo kada je bila reklamica za Dragon Age i sl.
Nikada offline.
nemam instaliran x-fire tako da to nije slucaj kod mene.
Možda malo bedasto al pošto se radi o klikanju ja bih prvo provjerio da mi miš nije prolupao.
provijerio sam kontakt usb-a ali nije do toga, a i driveri su novi... kad ga spojim na laptop sve radi normalno. mislim da nije ni mis u pitanju.