Bucan ventilator!

poruka: 38
|
čitano: 13.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Bucan ventilator!
Loki_111 kaže...

Jel mogu ventilator ustekat u sata da ga mogu kontrolairat sa speed fanom jel ovako nemogu dok je driket u napajanju.

Znaci imam ovaj prikljucak http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=7425 i tako bi ga ustekao u sata jel to smijem?????

taj prikljucak je za hard i ne mozes ga prikljucit

15 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...

Eto imam ovakav problem, kupio sam nove ventove Scythe Slip Stream, 120mm - 1900 u linksu, montiram ih na straznju stranu i prednju stranu kucista kad upalim ono normalno cuju se ko helikopteri, instaliram speedfan i cita mi ih ali nece spustiti ja mislim ajde dobro otidem u bios i maticna kolko vidim nema opciju za spustanje ventova samo CPU.

Maticna: ASRock M3A770DE AM3

BTW: Spoio sam i na molex i na tri pinski na maticnoj oba dva...

PLZ help jer ova buka je nenormalna :D.

Kupi potenciometar. Ugradiš ga s prednje strane kućišta (5.25 ili 3.5 otvor). Biraj

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Mislim da se uopće ne treba zafrkavat s namještanjem. Za 25-30kn ima uzet ventilatore koji su tolko tihi da ni neznate da ih imate. Ja imam inter-techov od 120mm i uzet ću još jedan od 92mm najvjerojatnije xilence-ov za 23kn. Razina buke im je 19dba. Tako tiho da ih je lijepo imat Osmijeh

nebi se bunio kad bi nabacio koji link od tih ventilatora...

tako jeftino a tako tiho :)

ja imam stare od cpu ventove koji deru po 3000-4000 rpm-a mos mislit kolko se to cuje, 

ako je tako tiho i jeftino daj link:)

16 godina
protjeran
Bucan ventilator!

Ovaj je malo tisi

CAPETAN PRICE

0 0 hvala 0
16 godina
Bucan ventilator!

Mozes to i biosu kontrolirat,nikakav speed fan ne instaliraj,ja sam tako uradio i ventilator otiso,samo u biosu kontroliraj brzinu ventilatora!..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bucan ventilator!

Evo da neotvaram novu temu.......stavio sam ispod grafe neki vent od 80 mm...i sad...nekad kad znam otvorit prozor i prozračit uđe mi hladan zrak i ventilator počen bučat i zujat..i onda kad zatvorim prozor trebam čekat da par minut da se malo sitša..pa ga onda moram udarit odostraga da bi se potpuno stišao...šta da radim?

hvala...

0 0 hvala 0
16 godina
Bucan ventilator!

Možda ti puše vjetar u kablovinje pa se zakači na lopatice od ventilatora?

Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8ax kaže...

Možda ti puše vjetar u kablovinje pa se zakači na lopatice od ventilatora?

Ma kakvi...al prestane zujat kad ga lupim...hh

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice