Znači. ime grafičke je.. sapphire hd 6870 1 gb ddr5 ..
Udjem u igru nakon par sekundi par minuta mi izabaci black screen i zaledi skroz . Jedino što preostaje jest, manualno izgasiti komp na gumb odnosno resetirat.
Da pojasnim, Grafička za koju su svi milili da ne valja naravno bila je kod trgovine di je kupljena odnosno u zagrebu i ljudi su pregledali ,no nema tvorničkih greški na njoj ,sasvim ispravna. Osim toga,nov komp samo HDD ostao od 500 gb. Znači toliko me to odvuklo daleko da sam cak i HDD provjerio odnosno covjek informatičar ga provjerio sa posebnim programom dali je ispravan ili ima greški. No... Nema.
Nisam dijete, imam iskustva godina u kompovima... I znam dosta o njima ali ovaj problem nikad nisam vidjeo da je gori . Znači promjenim cijeli komp i opet nešto ne valja. Čudno.
Ako itko zna kako ili nekim savjetom pomoći , mozda zna kakve mane grafičke ili nesto u nekim opcijama da promjenim pa da radi nek mi se javi. Molim vas ozbiljne komentare jer stvarno više ne znam što mi je činiti a nemam para za novi komp da kupujem a pogotovo za ovaj kakav sad imam. :/