Ati Radeon Sapphire HD 3650 PCI-E problem

poruka: 5
|
čitano: 2.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle, u pitanju je ova grafička kartica, kad je umetnuta, u PCIE utor, PC  nit ne dođe do Biosa, dobijem samo zvučni signal, 4-2-3-3, neki "Extended Block Move", koliko sam uspio saznat po ostalim forumima. Al' štos je u tome, što TA grafička radi na matičnoj ploči prijatelja, dakle valjda, nije problem baš u grafičkoj kratici. Nakon što sam isprobao tu grafičku kod prtijatelja, trkom doma i isprobao opet, te je nekim čudom proradila, instalirao na novo drivere, s ATI-eve stranice, restartao PC i sve je normalno radilo, nego, drugi dan prilikom pokretanja sustava, opet isto, nit do Biosa, nikakav Monitor signal, ništ, te isti 4-2-3-3 beep's. Doduše radi PC na intergriranoj grafičkoj, al' nije isto, igrat s 15FPS-a i s 50+.

PC : Matična ploča > Intel ThinkCenter A55

Processor > Intel (R) Core(TM) 2 Duo E4600, 2.4GHz

Memorija > 2GB DDR2 (Kingmax KLDD48F-B8KY6 1GB & Samsung M3 78T2863QZS-CE6 1GB )

Molim da bilo tko, tko bi mogao znat kako riješiti problem, neka se posta :]

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prvo provjeri koja ti je grafička namještena u biosu, odnosno koja ima "prednost".

A jesi možda razmišljao da nije kvar tvog pcie utora? Jesi u mogučnosti dobiti neku drugu karticu da probaš.

Možda je i grafa u kvaru, jer možda radi dan-dva dobro, pa onda ne radi...

Jesi je očistio od prašine?

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U bious mi je namješteno Automatic, gledao sam to, stavio prvo na PCI-E da je 1st, a kasnije na auto.
U vezi PCI-E utora sam razmišljao, sad, nisam u prilici da isprobam sa drugom grafičkom karticom.
I da, očistio sam grafičku, od do (čak i maknuo termalnu pastu s maramicom, i ponovo stavio).
Možda ima "da mi se/ neda mi se " dane <.<
Ne znam stvarno :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Ati Radeon Sapphire HD 3650 PCI-E problem
evolution13 kaže...

U bious mi je namješteno Automatic, gledao sam to, stavio prvo na PCI-E da je 1st, a kasnije na auto.
U vezi PCI-E utora sam razmišljao, sad, nisam u prilici da isprobam sa drugom grafičkom karticom.
I da, očistio sam grafičku, od do (čak i maknuo termalnu pastu s maramicom, i ponovo stavio).
Možda ima "da mi se/ neda mi se " dane <.<
Ne znam stvarno :/

Stavi ti ipak da ti je prvi pcie slot..

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;moj PC&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;. volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
14 godina
neaktivan

Isprobat ću, javim za 10-20 minuta.

Evo, ništa, isti problem, 4-2-3-3 error :/

Još nešt? :/ Ne znam više šta da probam :x
Biose sam stavil danas na Default, maknuo bateriju na sat vremena, resetirao ih.
Nikakav napredak. Na istom sam :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 14:29 (evolution13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice