Gay Friendly radno okruženje? zaključana tema

poruka: 356
|
čitano: 103.298
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Gay Friendly radno okruženje ?
naxeem kaže...
Svakako, moje je konačno stajalište da ne smatram homoseksualnost "normalnom" po općim društvenim normama i sukladno znanju o biologiji, medicini i svemu ostalome, te logici.

Istovremeno mi homoseksualci osobno ne smetaju, s njima surađujem i družim se bez problema i iskreno, apsolutno me ne zanima ni što njih ni koga oni... jelte.

Ali čekaj malo... Pa to znači da je čitav planet Zemlja neprirodan... Ako su dinosauri izumrli zbog ledenog doba, čitav jedan ekosustav je nestao (ako je to kriterij prirodnosti) zbog Zemljinog djelovanja. Također, svaki lovac (predator) na planeti zemlji je potencijalno neprirodan, jer opasno narušava opstanak vrste koju lovi, dok je čovjek najneprirodniji od svih, jer je uzrokovao izumiranje stotina vrsta životinja...

Nitko ovdje ne dovodi u pitanje tvoju sposobnost suživota u zajednici, ali izjaviti da je homoseksualna orjentacija neprirodna je po meni otprilike u rangu s onim da je holokaust izmišljen od strane masona, kao i ropstvo - čisto izvlačenje.

Na kraju krajeva, tko kaže da homoseksualne osobe ne mogu imati seks u svrhu reprodukcije (opet se vraćamo na stare grke)?

Gledam te!
17 godina
Gay Friendly radno okruženje?

Ispricavam se svima, ali nisam mogao odolit :D, jucer i danas mi svira par njihovih albuma i skroz sam zaboravio pjesmu, kad jutros poce pjevat i odmah mi pade ova tema na pamet. Ovim ne zelim uvrijediti niti jednu vrstu ni sex. orjentaciju, samo zelim da se malo zabavimo i nasmijemo. -

Samo da se osvrnem na temu, netko rece da je gay "obitelji" teze posvojiti djete. Mozda kod nas, jer je ovdje to VELIKA procedura, i stvarno treba dugo cekati i gonjati se sa svime, ali na zapadu je drukcija situacija, tamo im to sto su gay ponekad i pomaze, oni su dobri oni paze oni su tetkice i oni ce se dobro brinuti za dijete, a kad ih dijete uhvati u klincu i pita sta je to?

I za djete iz epruvete. TO NIJE NORMLANO NI PRIRODNO!!! Jedini normalan i prirodan nacin za dobijanje djeteta je da se muskarac i zena upuste u spolni odnos i zena zatrudni i rodi, jedino je to normalni, sve ostalio je neprirodni i nenormlano, ni surogati ni epruvete ni kloniranja ni ostala sranja.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 8:09 (goodye).
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gay Friendly radno okruženje?
FlyBoy kaže...

Naravno, rade to i heteroseksualci, ali u puno manjoj mjeri nego homoseksualci, valjda smatraju/smatram da se to podrazumijeva.

Namjerno ili slučajno pišeš nešto za što znaš da nije tako.

Stani na trenutak i razmisli, koliko si puta vidio hetero muškarca da priča o svojim avanturama sa ženama. U društvu, na televiziji, na radiju, u novinama... Koliko si puta vidio u gradu kako se hetero par ljubi ili nešto slično. Koliko si puta vidio na partijima ili na plaži da rade i puno više?

Samo je problem što ti to smatraš 'normalnim' pa ne primjećuješ.

Ja vidim takve i slične nazovi ispade svaki dan.

Homiće vidim samo jednom, i to na gay prideu koji da se razumijemo ni ja pretjerano ne volim jer ne vidim smisao, ali dobro.

Dakle homo par primjetim javno samo jednom godišnje, hetero par koji radi isto kao i taj homo par po nekoliko puta tjedno, ponekad i dnevno.

Veliki Brat kaže...

Ali čekaj malo... Pa to znači da je čitav planet Zemlja neprirodan... Ako su dinosauri izumrli zbog ledenog doba, čitav jedan ekosustav je nestao (ako je to kriterij prirodnosti) zbog Zemljinog djelovanja. Također, svaki lovac (predator) na planeti zemlji je potencijalno neprirodan, jer opasno narušava opstanak vrste koju lovi, dok je čovjek najneprirodniji od svih, jer je uzrokovao izumiranje stotina vrsta životinja...

Dobar argument... samo da dodam, ni sam sebi čovjek baš ne pogoduje uništavajući prirodu.... Kako onda može biti prirodan? Kako bilo što može biti prirodno...

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 8:46 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Homiće vidim samo jednom, i to na gay prideu koji da se razumijemo ni ja pretjerano ne volim jer ne vidim smisao, ali dobro.

Pa smisao je dobiti prava, neće se izboriti tako što će sjediti kod kuće i negodovati.

edit: Nestao mi je jedan ili više postova (ozbiljna sadržaja), je li to nekakav bug ili?

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 9:30 (itf4n).
17 godina
Danny_HR kaže...
Veliki Brat kaže...

Dobar argument... samo da dodam, ni sam sebi čovjek baš ne pogoduje uništavajući prirodu.... Kako onda može biti prirodan? Kako bilo što može biti prirodno...

Onda nista nije prirodno.

Covjek je produkt prirode, znaci sve sto covjek stvori je takodjer prirodno jer je i covjek prirodan.

Onda je i moj PC prirodan. Umjetno stvoreni elementi su zapravo isto prirodni. Moj auto je prirodan.

Sve je prirodno!

Ali onda nista nije prirodno, jer ako je sve prirodno, sta je o nda neprirodno?

Ja neznam tocnu definiciju "prirodnog" ali ocito da prirodno i neprirodno postoji.

Nije ta rijec ovdje stoljecima bez veze.

Mozda se moze reci da je prirodno sve ono sto je direktno nastalo prirodnim procesom bez mijesanja "trece sile" - covjeka.

Neznam, lupam bez veze... :P

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Danny_HR kaže...
Veliki Brat kaže...

Ja neznam tocnu definiciju "prirodnog" ali ocito da prirodno i neprirodno postoji.

Da, sve je prirodno. Kako iz toga slijedi da uopće postoji neprirodno? Ili da ništa nije prirodno? Ne slijedi.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Mozda se moze reci da je prirodno sve ono sto je direktno nastalo prirodnim procesom bez mijesanja "trece sile" - covjeka.

Ni ne možeš znati...

Ali uzmimo da je tako kako si ti rekao... što je onda neprirodno u homoseksualizmu?

Nastao je bez miješanja 'treće sile'.

Prije nego možemo pričati o normalnosti ili nenormalnosti, prirodnosti ili neprirodnosti nečega, moramo definirati što je prirodno odnosno normalno. Argumentirano i objektivno.

A to ne možemo definirati, dakle rasprava o normalnosti i prirodnosti je suvišna.

17 godina
itf4n kaže...
Psiho246 kaže.....

Da, sve je prirodno. Kako iz toga slijedi da uopće postoji neprirodno? Ili da ništa nije prirodno? Ne slijedi.

Tko je onda uopce izmislio taj izraz?

Ocito je tu s razlogom.

Netko ocito ima neke parametre zbog kojih dijeli stvari na prirodno i neprirodno.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ni ne možeš znati...

Ali uzmimo da je tako kako si ti rekao... što je onda neprirodno u homoseksualizmu?

Prije nego možemo pričati o normalnosti ili nenormalnosti, prirodnosti ili neprirodnosti nečega, moramo definirati što je prirodno odnosno normalno. Argumentirano i objektivno.

A to ne možemo definirati, dakle rasprava o normalnosti i prirodnosti je suvišna.

Po tome je svaka rasprava suvišna.

Isto tako možemo postaviti pitanje:Tko smo mi da definiramo prirodno i normalno? I to još sa argumentima i uz objektivnost?

Some kind of demigods?

17 godina
itf4n kaže...
edit: Nestao mi je jedan ili više postova (ozbiljna sadržaja), je li to nekakav bug ili?

Meni takodjer jedan post... nije bas ozbiljan ali nije bio vrijedan cenzure?

I'm going woo woo
17 godina
Danny_HR kaže...
Psiho246 kaže...

Ni ne možeš znati...

Eh sad.

Nepobitna je cinjenica da je evolucijom stvoren nas probavni sustav i samim time i debelo crijevo i cmar.

Priroda nam je dala cmar da bi iz njega izbacivali izmet.

To je funkcija cmara.

Koristenje cmara za seksualno zadovoljavanje nije prirodno.

Sad opet, buduci da je sve prirodno, onda je i to. Ali kada ja na to ovako gledam jednostavno nemogu reci da je to prirodno.

Edit: Uloga cmara u seksualnom zadovoljavanju je isto kao da ja koristim svoj bubreg za pumpanje krvi kroz tijelo ili da centar za ravnotezu premjestim tamo.

To nemoze biti prirodno...

Al opet, sve sta napravimo je prirodno...zbunjujuce.

Netko bi trebao odrediti neke parametre jer je ovako vec postalo stvarno besmisleno. :P

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 9:54 (Psiho246).
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Eh sad.

Nepobitna je cinjenica da je evolucijom stvoren nas probavni sustav i samim time i debelo crijevo i cmar.

Priroda nam je dala cmar da bi iz njega izbacivali izmet.

To je funkcija cmara.

Koristenje cmara za seksualno zadovoljavanje nije prirodno.

Sad opet, buduci da je sve prirodno, onda je i to. Ali kada ja na to ovako gledam jednostavno nemogu reci da je to prirodno.

I heteroseksualci upražnjavaju analni seks, kao i oralni, u krajnjem slučaju i mastrubiraju.

Sad to znači da ni ja kao hetero nisam prirodan?

Reci da ni jedno od nabrojanoga nisi nikada radio...

Nit je čmar za seks, nit su usta, nit je ruka.

Druga stvar, fokusiraš se samo na seksualni čin. Homoseksualca čini više od toga, ponekad čak i bez seksualnog čina. Postoje i homoseksualni parovi koji ne upražnjavaju seks.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 9:57 (Danny_HR).
17 godina

Danny... prvo pitaj koliko se ljudi tu uopce seksalo :))))) A ti spominjes analni seks :)

I'm going woo woo

10 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Gay Friendly radno okruženje ?
(s)izgoreo kaže...

nemoguće ti je naći konsenzus s Dragom jer je filozofija nelogična pa je ne znaš razumjeti jer si logičar?

znači postoje neke minimalne šanse za pederizacijom kompletne vrste?

tvoje konačno stajalište je takvo iako si pobjeđen, koliko je to logično? i po čemu si onda pobjeđen? u raspravi koju si vodio za qurac ili da samo izvučeš pobjedu? jer iz nje ne možeš ili ne želiš ništa naučiti?

Rekoh, podsjeća me na Kanta, a Kant mi ide na qrac. Vrlo gay izjava, jelda? :) - Zapravo... ja sam latentni homoseksualac.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

I da se još malo osvrnem u smijeru u kojem si krenuo. (Psiho)

Jezik služi za blebetanje i miješanje hrane u ustima, ne da ga gurneš drugoj osobi u usta.
Dojke služe za dojenje djece, ne da ih diraš ili što god...

Znaš li koliko takovih primjera ima. Znači li to da smo svi mi neprirodni i nenormalni zapravo?

Nije li licemjerno govoriti o neprirodnosti analnog seksa homoseksualaca jer anus ne služi za to dok u isto vrijeme mi radimo mnogo stvari koje su 'neprirodne'?

Postoji li više i manje neprirodno?
Kako se to određuje?
Po definicijama konzervativnih ljudi? Kako?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 10:09 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

1. Nemam ništa protiv gay populacije i mislim da svak ima pravo birati svoj život

2. Izričito se protivim mogućnosti da gay parovima bude dozvoljeno posvajati djecu

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1. Nemam ništa protiv gay populacije i mislim da svak ima pravo birati svoj život

2. Izričito se protivim mogućnosti da gay parovima bude dozvoljeno posvajati djecu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Poznato?!

http://www.forum.hr/

EDIT: što sad netko ne upadne u ovu temu i ne napiše: "po meni nod32". Cool Svakako nema smisla tema, niti je prikladna za ovaj forum.

ICT biznis podforum. Give me a break.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 11:28 (Smooth Operator).

2 0 hvala 1
17 godina
goodye kaže...

I za djete iz epruvete. TO NIJE NORMLANO NI PRIRODNO!!! Jedini normalan i prirodan nacin za dobijanje djeteta je da se muskarac i zena upuste u spolni odnos i zena zatrudni i rodi, jedino je to normalni, sve ostalio je neprirodni i nenormlano, ni surogati ni epruvete ni kloniranja ni ostala sranja.

Tako je! Ajmo sad uništiti sve automobile, sva cjepiva protiv gripe i antibiotike, srušiti sve zgrade.

Kvragu ljudi, pa čovjek je otišao u svemir! Jel' vam to dovoljno govori o tome koliko je čovjek nadvladao i podčinio prirodne zakone? Taj argument neprirodnosti je upotrijebljen u smislu 'tradicionalnog', ne u smislu nečega što u prirodi nije moguće ostvariti. I upravo zato ne može biti argument, jer se bazira na tome da se 'to tako do sada nije radilo' i kao takvo ne može biti dobro. Oduvijek se čovjek odupirao promjenama, ali ih je istovremeno i provocirao.

Ili zapravo, koliko je uopće prirodan koncept braka?! Mislim, ako nam je prirodna svrha razmnožavanje, tko uopće pita ženu s ulice što ona želi? Naša je svrha razmnožavanje i ja tu svrhu mislim ostvariti. A ona neka objasni nekome kako to što sam ju silovao nasred ulice 'nije prirodno' i kako nisam samo zadovoljavao svoje prirodne nagone.

Dajte više odlijepite od tih gluposti i prihvatite činjenicu da čovjek ne mora nužno djelovati u skladu s prirodom (u ovom tradicionalnom smislu), niti njenim zakonima. Čovjek stvara svoje vlastite zakone i svoju vlastitu prirodu.

Gledam te!
15 godina
neaktivan

I dalje nisam od većine vas dobio mišljenje koje je vezano za uvjete na poslu;

dali bi mogli normalno funkcionirati s kolegom koji je gay ? Pritom mislim na potpunu kolegijalnost, međusobno poštovanje, profesionalnost u izvođenju zadataka idr.

Hvala lijepa.

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ovo je jedan odličan trol topic pogotovo za forum kao što je Bug-ov.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

dali bi mogli normalno funkcionirati s kolegom koji je gay ? Pritom mislim na potpunu kolegijalnost, međusobno poštovanje, profesionalnost u izvođenju zadataka idr.

Apsolutno.

17 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

Da,bih. Sve dok je tako kako si opisao,zasto ne...

Statistics are like mini-skirts.-They give you good ideas but hide the most important parts
15 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Ovo je jedan odličan trol topic pogotovo za forum kao što je Bug-ov.

nebih sam topic nazvao trolanjem, ali da ima baljezganja, ima.

Ipak, ako oduzmemo sva silna filozofiranja i moraliziranja, nađe se i poneki sasvim korektno odrađeni odgovor.

Osmijeh

:-)
16 godina
neaktivan
bome se tema povecala, iskreno do sada sam vidio jače argumente i čvršće stavove od pro-gay /lesbo/bi ljudi koji su čini mi se hetero.
ja stvarno ne shvaćam čemu problem uopce, pa nece ti ukrasti curu, ako si normalan muškarac i hetero nemas razloga bojati se gay ljudi, na kraju krajeva više cura za "tebe". ako si sigran u svoju muškost sve ok :) još jedna stvar, inače u nekoj psihologiji i stvarnosti se pokaže da ono si što prezireš, mislim da je o tome napravljeno dosta i filmova i dokumentaraca...
a s ovakim razmišljanjem nećemo dalje iznad drav (EU)e, ali tako ni ispod save(balkan), tko želi primitivce u svom društvu?
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
eterna luchar kaže...
ja stvarno ne shvaćam čemu problem uopce, pa nece ti ukrasti curu, ako si normalan muškarac i hetero nemas razloga bojati se gay ljudi, na kraju krajeva više cura za "tebe". ako si sigran u svoju muškost sve ok :) 

Ako postoje samo gay muskarci a ne gay zene onda je to dobro. Ako postoje gay zene onda je to par zena manje za tebe :)

I'm going woo woo
17 godina
zoran123456 kaže...

I dalje nisam od većine vas dobio mišljenje koje je vezano za uvjete na poslu;

Hvala lijepa.

Naravno!

I'm going woo woo
17 godina

ja mislim da ovdje niko ne prezire gej osobe nego isticanje toga da su gej na sva zvona...

hmmm...

8 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
eterna luchar kaže...
ja stvarno ne shvaćam čemu problem uopce, pa nece ti ukrasti curu, ako si normalan muškarac i hetero nemas razloga bojati se gay ljudi, na kraju krajeva više cura za "tebe". ako si sigran u svoju muškost sve ok :) 

Ako postoje samo gay muskarci a ne gay zene onda je to dobro. Ako postoje gay zene onda je to par zena manje za tebe :)

hehe, imas pravo ali ja sam sebi nasao ženu pa sam miran, isto tako misim da ima za sve dovoljno žena i muškaraca, pa nek ko kako hoce

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
protjeran

Za sve dežurne homofobe (da se naslađuju):

http://www.index.hr/xmag/clanak.aspx?id=472189

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: