Visual Basic 2010 dll files

poruka: 8
|
čitano: 1.897
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle je meni je zadatak isprogramirati nešto u VB, ali moram taj program spremit kao .exe, VB to radi sam i automatski ali kao i .dll da mi profesor može vidjeti kód. Kako spremiti program u .dll ili to VB već radi i gdje je to spremljeno u binu, my projectu ili obj

HELP!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Daj to pojasni. Što će ti dll? Ili ti ne znaš napraviti EXE?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Visual Basic 2010 dll files
treba mu .dll da mu profesor moze vidjeti kod.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan

A kako će to profesor vidjeti code ako je on u dll-u?

14 godina
neaktivan

.dll fajl ti je samo dio programa, koji sam za sebe ne može ništa. On se može tek iskoristiti kad ga uključiš u neki drugi program. Ti si vjerovatno odabrao pogrešan template kad si počeo praviti program. Evo ti slika šta trebaš odabrati ako praviš forms aplikaciju, a ako trebaš pravit console aplikaciju odaberi "Console Application". 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam izabrao da ću raditi Windows Form Application, nego je on nama rekao da moramo uz .exe file njemu pokazat taj nekakvni .dll (ja znam da šta je .dll) ali ne kužim kako da je njemu samo kodove pokažem iz te vježbe

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TabInvader kaže...

ali ne kužim kako da je njemu samo kodove pokažem iz te vježbe

Tako sto ces mu poslati kompletan projekt koji si napravio. Tu ti je sve, i izvorni kôd i izvrsna datoteka. A za pocetak poradi malo na komunikaciji s profesorom, jer ovo sto si tu pisao nema bas smisla, bit ce da si ga pogresno shvatio.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
TabInvader kaže...

ali ne kužim kako da je njemu samo kodove pokažem iz te vježbe

Tako sto ces mu poslati kompletan projekt koji si napravio. Tu ti je sve, i izvorni kôd i izvrsna datoteka. A za pocetak poradi malo na komunikaciji s profesorom, jer ovo sto si tu pisao nema bas smisla, bit ce da si ga pogresno shvatio.

Nadam se da jesam :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice