Moj Webbrowser (2) zaključana tema

poruka: 54
|
čitano: 7.819
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Moj Webbrowser (2)

Ajd da više završimo s ovim...

Mr.Croatian100....ajd molim te, radi mentalnog zdravlja svih na forumu, nemoj više stavljat svoj "web browser" dok barem ne naučiš neki programski jezik i dok taj browser ne liči na nešto jer moram priznat da je shit

BTW Modovi lock na temu pleeeeeeeeeeaseeeeee {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj Webbrowser (2)

Upravo sam završio gledati mr hrvatska-ov video u kojem pokazuje te svoje browsere. I pogodite šta... NAPRAVIO JE TREĆI!

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj Webbrowser (2)

puno smijesnih ljudi na ovom forumu.

الشيفرات الخبيثة : الكبرياء الجودة والتميز

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Moj Webbrowser (2)
King of Games kaže...

Upravo sam završio gledati mr hrvatska-ov video u kojem pokazuje te svoje browsere. I pogodite šta... NAPRAVIO JE TREĆI!

LINK!

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
King of Games kaže...

LINK!

Gledaj na vlastitu odgovornost:

16 godina
neaktivan
Moj Webbrowser (2)

Nemam nista protiv tvojih browaser-a ali bilo bi lijepo kad mi iz naziva maka to cro cisto da nan nesramotis drzavu

22 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Moj Webbrowser (2)

Oće li napokon netko zaključati i izbrisati ovu temu zauvijek.{#}

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Moj Webbrowser (2)

neki se njmu smiju a neznaju ni sta je VB, i momak nije uradio neki posao i vidi se da je ovo amaterski rad koji nema veze s pravim browserom...

Ali nekuzim neke ljude ismijavaju se nekom a ni oni neznaju bolje cak mozda i slabije...Nek ga ismijavaju ljudi koji imaju veze s programiranjem a ne ljudi koji neznaju sta je VB

0 6 hvala 0
15 godina
#GaMerSC kaže...

neki se njmu smiju a neznaju ni sta je VB, i momak nije uradio neki posao i vidi se da je ovo amaterski rad koji nema veze s pravim browserom...

Ali nekuzim neke ljude ismijavaju se nekom a ni oni neznaju bolje cak mozda i slabije...Nek ga ismijavaju ljudi koji imaju veze s programiranjem a ne ljudi koji neznaju sta je VB

Može ga svak ismijavat, sam se blamira da zna napravit browser, a mislin da su na ovom forumu ljudi dovoljno informatički obrazovani da znaju šta je programski jezik...

http://about.me/antesirkovic
15 godina
neaktivan
Moj Webbrowser (2)

možda ovo zvući ludo ali ja mislim da ovaj lik vuče neku korist od ovoga jer dobija bodove za svaki download putem mediafirea, i upravo gledam njegov YT kanal i vidim da ima 23 subsa zahvaljujući (pretplati se, i dat ću ti key).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cevi kaže...

možda ovo zvući ludo ali ja mislim da ovaj lik vuče neku korist od ovoga jer dobija bodove za svaki download putem mediafirea, i upravo gledam njegov YT kanal i vidim da ima 23 subsa zahvaljujući (pretplati se, i dat ću ti key).

Vjeruj mi nema koristi od toga ;)

http://dizanje-ratia.info
14 godina
neaktivan
#GaMerSC kaže...

Pa uradak upravo izgleda kao da je iz Vb (petog be). Koji mu je bio smisao osim qurzenja na forumu. I što to znači da ga mogu ismijavati ljudi koji programiraju i znaju što je VB. Pa velika većina ne programira u VB. No to je potpuno nebitno. Poanta je da kad izložiš nešto što si napravio sudu javnosti, budi spreman prihvatiti taj sud.

I zar se za muti acc ne dobija ban.

17 godina
neaktivan
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
Moj Webbrowser (2)

"Do not strech" je epic {#}

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Cevi kaže...

vjerujem da on nema, ali znam da neki izvlače korist od toga uploudom, pa sam sumljičav jer već treći? put stavlja browser na forum, svi ga izblate, a on ponovo. Neznam više jel je on tako prirodno tvrdoglav, ili se samo tako češlja!

16 godina
protjeran
Cevi kaže...
APazinjan kaže...
Cevi kaže...

vjerujem da on nema, ali znam da neki izvlače korist od toga uploudom, pa sam sumljičav jer već treći? put stavlja browser na forum, svi ga izblate, a on ponovo. Neznam više jel je on tako prirodno tvrdoglav, ili se samo tako češlja!

Ako se zarađuje uploadom, onda je to sharecash ili fileserve. Mislim da je u češlju stvar ;) Ili skuplja HVALA :D

http://dizanje-ratia.info
14 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Cevi kaže...

Ako se zarađuje uploadom, onda je to sharecash ili fileserve. Mislim da je u češlju stvar ;) Ili skuplja HVALA :D

Ako skuplja hvala neka traži Lock za ovu temu, lupati ću mu hvala gdje naletim na njega.

14 godina
neaktivan
Cevi kaže...
APazinjan kaže...
Cevi kaže...

Jesil primjetio da on ne odgovara ni na jednu ovakvu poruku?

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

U kojem si programskom jeziku ovo napravio? ;)

Pa ako je imalo pametan, onda valjda programira u engleskom programskom jeziku, kao svaki pravi profesionalac... :P

Potpis ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Cevi kaže...
APazinjan kaže...

Ma mislim da možeš dobiti premium acc na tom servisu, a i to je nešto.

14 godina
protjeran
Moj Webbrowser (2)

da zaradjuje uplodanjem preko sharecash morao bi imati browser koji radi na novi princip a ne ovako nesto.......

Ko zna radit u VB i malo poradi na promociji moze zaradit dobru sumu na sharecash

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
#GaMerSC kaže...

da zaradjuje uplodanjem preko sharecash morao bi imati browser koji radi na novi princip a ne ovako nesto.......

Ko zna radit u VB i malo poradi na promociji moze zaradit dobru sumu na sharecash

Mislim da takav pristup imaju i cure iz Gajeve.

15 godina
Moj Webbrowser (2)

I??

Di je link za download "Trojke" {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

#GaMerSC kaže...

Mislim da u hrv ne možeš skidati free sa sharecasha.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice