Kako napraviti antispyware?

poruka: 17
|
čitano: 3.968
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Molim vas pomoć. Gledao sam neke open source programe kao primjere. Molim vas da mi ne počenete govoriti kako bih prvo trebao znati neke osnove itd. jer znam dosta programskih jezika.

Hrvatska u srcu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako napraviti antispyware?
znas programske jezik ali ne znas raditi u labaratoriji ,trebas znati kako spyware radi etc ....nije mi poznato da je jedan covek uspeo da napravi neki kvalitetan antispyware...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Stana kaže...

Molim vas pomoć. Gledao sam neke open source programe kao primjere. Molim vas da mi ne počenete govoriti kako bih prvo trebao znati neke osnove itd. jer znam dosta programskih jezika.

Propala nogomenta igra

Bez uvrede, ali nekako sumnjam u tvoje sposobnosti i namjeru da se ozbiljno pozabaviš spywareom...
17 godina
neaktivan

to me više nekako ne interesira.

svako ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ti

Hrvatska u srcu

0 0 hvala 0
17 godina

HAHAHAHAHA.

Zašto antispyware? Zašto ne odma operativni sustav?

... ah da, ti neznaš ni programirati, pa slobodno zaboravi na ovo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stana kaže...

to me više nekako ne interesira.

svako ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ti

To je preteško za samo jednog čovjeka, osim ako nije uber geek

I za tjedan dana te više neće interesirati ni ovo.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan

search and destroy je napravio jedan programer i posvetio ga curiBelji se

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sama činjenica da si postavio takvo nesuvislo pitanje govori koliko si kvalificiran za takav zadatak.

žali bože taj operativni sustav koji ćeš ti sa ovakvim znanjem čuvat svojim anti-spywareom.

daj se bolje upiši u teretanu prije nego se sljedeći tjedan baciš opet u neku novu nemoguću misiju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja zaboravio da pitam nesto....mene zanima kako si ti gledao te open source antispyware programe ? :)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
ima na netu al to nevalja kaj se tice korisnosti nego je tamo samo princip rada,ja neznam jel lik mislio da ce morat radit i bazu podataka za update jel svaki dan dolazi nova gamad kak je on mislio bit u trendu s tim spywerom?
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
UBIZEC cORPORATION kaže...

S&D je napravio programer koji ZNA programirati i koji zna u što se upušta. Ovaj gore nezna ni pong napraviti.

Ali nvm, pustit će ga za par dana...
17 godina
protjeran

Eh za spyware trebaš odlično znanje: assemblera, algoritama i matrica (dakle vrlo vrlo jako poznavanje matematike), statistička analiza,  neuralne mreže..... lista ide dalje i dalje....

Neznam ako bi uopće bio sposoban napraviti običan a.i. algoritam a kamoli kompletni anti-spyware program.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mayo kaže...

Eh za spyware trebaš odlično znanje: assemblera, algoritama i matrica (dakle vrlo vrlo jako poznavanje matematike), statistička analiza,  neuralne mreže..... lista ide dalje i dalje....

Neznam ako bi uopće bio sposoban napraviti običan a.i. algoritam a kamoli kompletni anti-spyware program.

A čak i ako uspije napraviti taj program mora svakodnevno (ili jako često) analizirati novu gamad i vršiti updateove. I možda najvažnija stvar NATJERATI LJUDE DA POVJERUJU DA  JE TVOJ PROGRAM DOBAR I DA GA KORISTE.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...
UBIZEC cORPORATION kaže...

S&D je napravio programer koji ZNA programirati i koji zna u što se upušta. Ovaj gore nezna ni pong napraviti.

Ali nvm, pustit će ga za par dana...
Nemam komentara jer se sa glupljim ljudima od sebe ne želim svađati, pa si i ti tako ispod mog nivoa. JA ZNAM PROGRAMIRATI!
Hrvatska u srcu
17 godina

Šteta što baš i nema glupljih od tebe ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eh moja Stana... podrzavam tvoju ideju, ideje su ono sto je vazno, ali jel ti kuzis da je to jaaaako puno posla i sto je najgore svaki dan pratiti smece i radit update!

A i da ga napravis, tko bi ga uzeo pokraj takve konkurencije? Kako ce ljudi uopce znati da je izaslo?

Bolje napravi nastavak za Super Maria ili tako nesto... :D

EDIT: Svejedno ne pase "moj Stana"! ;D

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2008 20:59 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Valjda moj...muško sam...ovo mi je nadimak

Hrvatska u srcu
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2008 11:07 (Stana).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice